BH's

Aantal items: 1-48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  Orlando Beugel BH
  PrimaDonna Lingerie Orlando Beugel BH
  € 97,90
  Nieuw
  Madison Beugel BH met Kant
  PrimaDonna Lingerie Madison Beugel BH met Kant
  € 89,90
  Nieuw
  Avellino Hartvorm BH
  PrimaDonna Twist Lingerie Avellino Hartvorm BH
  € 84,95
  Embrace Lace Bralette
  Wacoal Embrace Lace Bralette
  € 52,00
  Nieuw
  Johnson Beugel BH
  Andres Sarda Johnson Beugel BH
  € 112,00
  Nieuw
  Brianna Plunge BH
  Elomi Lingerie Brianna Plunge BH
  € 60,95
  Nieuw
  Avellino Voorgevormde Balconette BH
  PrimaDonna Twist Lingerie Avellino Voorgevormde Balconette BH
  € 84,95
  Tom Hartvorm BH
  Marie Jo L'Aventure Lingerie Tom Hartvorm BH
  € 74,90
  Orlando Full Cup BH
  PrimaDonna Lingerie Orlando Full Cup BH
  € 97,90
  Nieuw
  Offbeat T-shirt BH
  Freya Lingerie Offbeat T-shirt BH
  € 58,95
  Nieuw
  Sylvia Balconette BH
  Marie Jo Lingerie Sylvia Balconette BH
  € 89,90
  Nieuw
  Tom Balconette BH
  Marie Jo L'Aventure Lingerie Tom Balconette BH
  € 74,90
  Sylvia Hartvorm BH
  Marie Jo Lingerie Sylvia Hartvorm BH
  € 89,90
  Nieuw
  Lace Perfection Voorgevormde BH
  Wacoal Lace Perfection Voorgevormde BH
  € 68,00
  Nieuw
  Sylvia Beugel BH
  Marie Jo Lingerie Sylvia Beugel BH
  € 84,90
  Nieuw
  Tom Full Cup BH
  Marie Jo L'Aventure Lingerie Tom Full Cup BH
  € 69,90
  Offbeat Plunge BH
  Freya Lingerie Offbeat Plunge BH
  € 55,95
  Nieuw
  Offbeat Beugel BH
  Freya Lingerie Offbeat Beugel BH
  € 58,95
  Nieuw
  Tom Push-up BH
  Marie Jo L'Aventure Lingerie Tom Push-up BH
  € 79,90
  Erin Bralette
  Freya Lingerie Erin Bralette
  € 43,95
  Tom Voorgevormde BH Zonder Beugels
  Marie Jo L'Aventure Lingerie Tom Voorgevormde BH Zonder Beugels
  € 74,90
  Avellino Beugel BH
  PrimaDonna Twist Lingerie Avellino Beugel BH
  € 84,95
  Rebecca Spacer BH
  Fantasie Lingerie Rebecca Spacer BH
  € 59,95
  Nieuw
  Johnson Beugel BH
  Andres Sarda Johnson Beugel BH
  € 112,00
  Nieuw
  Orlando Full Cup BH
  PrimaDonna Lingerie Orlando Full Cup BH
  € 91,90
  Avero Hartvorm BH
  Marie Jo Lingerie Avero Hartvorm BH
  € 89,95
  Première Hartvorm BH
  Annadiva Lingerie Première Hartvorm BH
  € 69,95
  Première Hartvorm BH
  Annadiva Lingerie Première Hartvorm BH
  € 69,95
  Lumino Beugel BH
  PrimaDonna Twist Lingerie Lumino Beugel BH
  € 82,95
  Avero Strapless BH
  Marie Jo Lingerie Avero Strapless BH
  € 89,95
  Jackson Longline BH
  Andres Sarda Jackson Longline BH
  € 133,00
  Nieuw
  Avero Balconette BH
  Marie Jo Lingerie Avero Balconette BH
  € 89,95
  Première Voorgevormde Balconette BH
  Annadiva Lingerie Première Voorgevormde Balconette BH
  € 69,95
  Avero Voorgevormde BH
  Marie Jo Lingerie Avero Voorgevormde BH
  € 89,95
  Ani Beugel BH
  Marie Jo Lingerie Ani Beugel BH
  € 84,95
  Lari Balconette BH
  PrimaDonna Twist Lingerie Lari Balconette BH
  € 84,90
  Rebecca Spacer BH
  Fantasie Lingerie Rebecca Spacer BH
  € 59,95
  Embrace Lace Beugel BH
  Wacoal Embrace Lace Beugel BH
  € 52,00
  Nieuw
  Première Hartvorm BH
  Annadiva Lingerie Première Hartvorm BH
  € 69,95
  Sylvia Push-up BH
  Marie Jo Lingerie Sylvia Push-up BH
  € 89,90
  Nieuw
  Osino Balconette BH
  PrimaDonna Lingerie Osino Balconette BH
  € 91,90
  Ani Balconette BH
  Marie Jo Lingerie Ani Balconette BH
  € 84,95
  Lari Hartvorm BH
  PrimaDonna Twist Lingerie Lari Hartvorm BH
  € 84,90
  Première Longline BH
  Annadiva Lingerie Première Longline BH
  € 74,95
  Fusion BH Zonder Beugels
  Fantasie Lingerie Fusion BH Zonder Beugels
  € 50,95
  Première Beugel BH
  Annadiva Lingerie Première Beugel BH
  € 69,95

Aantal items: 1-48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BH kopen?

Wil je een mooie BH bestellen? Dan ben je bij Annadiva op het juiste adres. Een BH heeft meerdere functies. Zo is een BH functioneel; een BH moet namelijk ondersteuning aan je borsten bieden en ervoor zorgen dat je figuur goed tot zijn recht komt. Een BH moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Jij moet stralen in de BH die je koopt. Wij hebben verschillende soorten, kleuren en maten BH’s om aan iedereen haar wensen te voldoen!

Soorten BH’s

Beugel BH

Zoals de naam zelf al zegt, heeft de beugel BH uiteraard beugels. De beugels die in deze BH zitten bieden extra ondersteuning en comfort voor de borsten. De beugel BH zorgt er ook voor dat de borsten mooi gevormd worden, een lift krijgen en dat de borsten gesepareerd blijven. Een beugel BH komt zowel wel als niet voorgevormd voor. Deze BH is geschikt voor vrouwen met zowel een kleine als een grote cupmaat.

De beugel BH komt voor in veel verschillende modellen. Enkele voorbeelden zijn de balconette BH met beugel, de plunge BH met beugel of de voorgevormde BH met beugel. Bovendien heb je tegenwoordig ook sport BH’s met beugel. De beugels in een sport BH zijn vaak flexibel, zodat ze wat beter meebewegen voor extra comfort tijdens het sporten. De Push-up BH bevat vrijwel altijd een beugel. De beugel biedt hier extra steun. Als je fan bent van de beugel BH heb je dus de keuze uit onwijs veel modellen!

Voorgevormde BH

Zoals de naam al verklapt, heeft de voorgevormde BH voorgevormde cups. Dit houdt in dat de cups al een bepaalde vorm hebben voordat jij de BH aantrekt. Deze vorm zorgt ervoor dat de borsten een mooie vorm krijgen en tevens goed gesepareerd worden. De BH tekent niet af onder kleding, omdat er in de gehele cup een foam laagje zit tussen de stof van de cups. Vaak wordt er gedacht dat je borsten groter lijken wanneer je een voorgevormde BH aan hebt, dit is echter niet het geval. Het foamlaagje dat in de cups zit verwerkt is dusdanig dun, dat je borsten er niet optisch groter door lijken. Wel is dit foamlaagje dik genoeg om je tepels te verdoezelen. Het kan zo zijn dat je bij een voorgevormde BH een maatje groter nodig hebt dan je normaal draagt. Je borsten moeten namelijk goed in de cup vallen. De cups van een voorgevormde BH rekken vaak niet mee. Een te kleine voorgevormde BH zorgt ervoor dat je borsten over de cup vallen. Dit is goed zichtbaar onder strakke kleding en bovendien haal je zo minder steun uit de BH.

Een voorgevormde BH komt vaak voor in een naadloos model. De cups zijn dan helemaal glad, zodat de BH onzichtbaar is onder (strakke) kleding. De naadloze BH wordt ook wel de T-shirt BH genoemd. Voorgevormde BH’s komen voor in veel verschillende kleuren en printjes. De keuze uit voorgevormde BH’s is reuze! Zo heb je de balconette BH met voorgevormde cup, de plunge BH met voorgevormde cup, de strapless BH en de push-up BH. De Push-up BH is zelfs extra voorgevormd, zodat je borsten mooi naar boven worden ‘gepusht’. Ideaal wanneer je een mooi decolleté wil creëren.

BH zonder beugel

Naast de BH met beugels heb je uiteraard ook voldoende keuze uit BH’s zonder beugels. Enkele vrouwen vinden beugels in een BH niet fijn. Dat er geen beugels in een BH zitten wil niet zeggen dat de BH geen stevigheid biedt. Naarmate de cup uit meerdere delen is opgebouwd zal de BH steviger zijn, dit komt omdat er dan minder rek in de stof zit. Wel wordt de vorm van de decolleté anders bij het dragen van een BH zonder beugel in vergelijking met een BH met beugel. Wanneer een BH geen beugel heeft worden je borsten namelijk minder of helemaal niet gesepareerd, hierdoor liggen je borsten dichter op elkaar in jouw BH. Een BH zonder beugel is voornamelijk geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar meer comfort.

Balconette BH

Een balconette BH heeft een lage pasvorm. Hiermee wordt bedoeld dat de cups aan de bovenzijde lager zijn uitgesneden. Hierdoor is de bovenkant van de borsten niet bedekt. Je borst valt daardoor vaak maar voor de helft tot drie kwart in de cup. Bovendien zijn de schouderbandjes bij een balconette BH verder naar de buitenkant geplaatst, dan bij bijvoorbeeld een standaard beugel BH.

Een balconette BH is dus ideaal wanneer je BH niet onder je kleding uit mag komen. Mocht je een laag uitgesneden hemdje, jurkje of shirtje aan hebben, dan is de balconette BH een echte aanrader! Bovendien creëert de balconette BH een natuurlijk en bescheiden decolleté, doordat de cups wat dichter bij elkaar zitten. Bovendien biedt de balconette BH steun vanaf de onderzijde van je borsten. Hierdoor worden je borsten meer gelift en lijkt de bovenste helft van je borst meer gevuld. Dit is ideaal wanneer je wel een bescheiden decolleté wil, maar de push-up of plunge BH niet helemaal jouw ding is.

De balconette BH is verkrijgbaar met een voorgevormde of niet voorgevormde cup. Vaak is het ook mogelijk om de schouderbandjes er af te halen en de BH als strapless model te dragen. Wist je trouwens dat de naam van de Balconette BH ontstaan is vanuit het Frans? Balconette is namelijk Frans voor balkon. De Fransen vonden deze BH op een balkon lijken door de rechte halslijn en cirkelvormige cups. De cups zitten als een soort balkon om je borsten heen.

Push-up BH

De push-up BH heeft, naast de mousse cups, nog een extra vulling onderin de cup. Door de vulling onderin de cup worden de borsten naar het midden en/of naar boven geduwd. Door deze vulling ontstaat er een mooi, vol decolleté! De push-up BH heeft vrijwel altijd een beugel, zodat het gewenste effect gecreëerd kan worden.

In sommige gevallen is het mogelijk de vulling uit de BH te halen. Dit zorgt ervoor dat het eventuele cupmaat-verschil weggewerkt kan worden en dat de BH ook gedragen kan worden als een gewone BH. Wanneer er sprake is van een vulling aan de onderkant van de cups spreken we over een maximizer BH. Wanneer dit model gedragen wordt lijkt de cup tot 2 maten groter door het push-effect.

De push-up BH is vaak niet verkrijgbaar in grotere cupmaten, dit komt doordat vrouwen met een grotere cup vaak al genoeg vulling van zichzelf hebben. Wanneer iemand met een grotere cup graag een mooi decolleté wil creëren, kan er voor gekozen worden om een balconette of plunge BH te dragen.

Super push-up, mega push-up, double push-up: Als je een push-up effect wilt bereiken, waarom dan niet meteen het maximale uit de kast halen? Tegenwoordig bieden diverse merken super Push-up BH's aan die je borsten nog meer laten uitkomen. Voor de naam super push-up BH zijn allerlei synoniemen ontstaan zoals de double push-up BH of mega push-up BH.

Hartvorm BH

Een hartvorm BH brengt je borsten mooi in vorm door de cups. De lage uitsnijding van deze BH zorgt ervoor dat er niet snel een randje boven jouw shirtje of hemdje zichtbaar is. De naam van deze BH komt van de belijning rondom de hals. De cups zijn namelijk zo uitgesneden dat ze op een hartvorm lijken Vrijwel ieder merk heeft meerdere hartvorm BH’s in haar collectie, de keuze is enorm dus!.

Plunge BH

De plunge BH is een BH met een laag middenstuk tussen de cups. Omdat de BH zo laag uitgesneden is, krijg je een mooi decolleté. De BH geeft een soortgelijk effect als een push-up BH, maar dan natuurlijker. Deze BH is dan ook ideaal om te dragen onder een blouse of jurkje met een V-hals. De plunge BH is in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor een plunge BH met of zonder beugel. En daarnaast zijn deze BH's ook met of zonder voorgevormde cup verkrijgbaar.

Strapless BH

De strapless BH is een BH zonder schouderbandjes of waar de schouderbandjes vanaf gehaald kunnen worden. Vaak is de BH wat breder tussen de cups en op het rugpand voor extra ondersteuning. Het rugpand is zo sterk opgebouwd dat er toch voldoende ondersteuning uit de BH gehaald kan worden. Aan de binnenkant van een strapless BH, rondom de BH band, zit vaak een siliconen laagje. Dit laagje zorgt ervoor dat de BH stroef op de huid zit, waardoor hij beter blijft zitten. Bij een strapless BH is het belangrijk dat de omvang niet te ruim is, zodat de BH niet afzakt. Dit kan ervoor zorgen dat de omvangsmaat niet altijd overeenkomt met de maat die je normaal gesproken draagt. Pas een strapless BH dus altijd goed om afzakken te voorkomen!

Het grootste voordeel aan een strapless BH is natuurlijk dat je geen BH bandjes ziet. Zoals hierboven al benoemd wil je echt niet dat jouw schouderbandjes onder je strapless topje uit komen. Een strapless BH is dus de ideale oplossing! Een ander voordeel aan de strapless BH is dat ze vaak van een gladde, zachte stof zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je BH geheel onzichtbaar is onder je kleding. Ideaal wanneer je dus een strak topje of hemdje wil dragen!

T-shirt BH

Een T-shirt BH is een gladde BH die niet aftekent onder je kleding. Een T-shirt BH is dus ideaal onder strakke kleding. De T-shirt BH heeft voorgevormde cups, hierdoor is je tepel niet zichtbaar onder je kleding. De populairste T-shirt BH is de rode T-shirt BH. De rode kleur schijnt namelijk niet door onder witte kleding. De meeste bekende merken hebben wel T-shirt BH’s in de collectie.

Minimizer BH

De minimizer BH is niet voorgevormd en heeft gladde cups. In deze cups zit geen elasticiteit, zodat je borsten goed ondersteunt worden. Bovendien staan de schouderbandjes verder naar het midden toe. De BH is zo opgebouwd dat de borsten als het ware plat tegen het lichaam worden aangedrukt, hierdoor lijken je borsten optisch 1 tot 1,5e cupmaat kleiner. Wel kunnen je borsten er wat breder uitzien, waardoor je ook wat forser kan ogen dan je werkelijk bent. De minimizer BH wordt voornamelijk gedragen door vrouwen die wat minder opvallende borsten willen. Een minimizer BH is dus zeer geschikt voor vrouwen met een grotere cupmaat. Een minimizer BH kan naast de fijne comfort er ook voor zorgen dat je kleding mooier valt. Zo kun je bijvoorbeeld minder last hebben van openstaande blousejes. De minimizer is dus feitelijk de tegenhanger van de Push-up BH.

Bralette

De bralette is een BH zonder beugels in de vorm van een topje. Vaak heeft een bralette geen sluiting. Dit betekent dat je de bralette vaak over je hoofd aan en uit moet doen. De bralette heeft geen voorgevormde cups, maar soms wel pads die er voor zorgen dat het decolleté nog een beetje gevormd wordt. De bralette biedt weinig ondersteuning en daarom is deze BH alleen geschikt voor de kleinere maatjes. Tegenwoordig worden er echter bralettes met beugels uitgebracht. Deze beugels zorgen voor extra steun. De bralette zonder beugel is vaak favoriet door het fijne comfort. Er zijn bralettes in verschillende soorten, kleuren en stoffen, maar over het algemeen worden de meeste bralettes gemaakt van kanten stoffen waardoor de BH een luxe en vrouwelijke uitstraling heeft.

Hoe verzorg je jouw BH?

‘Handle me with softness and care!’ Wil jij zo lang mogelijk genieten van je nieuwe mooie BH? Zorg ervoor dat je voorzichtig en met liefde met je BH omgaat. Hierbij Annadiva’s wasadvies:

 • We raden aan om lingerie na elke twee draagdagen te wassen. Was bij voorkeur met de hand. Gebruik altijd lauw water (30°);
 • Laat lingerie niet te lang weken;
 • Wring je BH niet uit;
 • Wanneer je voorkeur uitgaat naar de wasmachine, was je lingerie dan altijd in een waszakje (30°). Gebruik alleen fijnwasmiddel en was op een kort programma;
 • Vermijd centrifugeren om het risico op kreuk te beperken;
 • Laat lingerie altijd liggen drogen. Doe je lingerie bovendien nooit in de droger.
 • BH online bestellen? Bepaal hier je BH maat!

  Onderwijdte:

  Stap 1 Cupmaat advies Stap 2 Cupmaat advies Stap 3 Cupmaat advies

  Je start met het meten van de onderwijdte met een meetlint. De onderwijdte meet je onder je borsten tegen de borstaanzet aan.

  Zorg ervoor dat je strak genoeg meet tot aan een normale uitademing. De band van de BH is elastisch en die van het meetlint niet. Het getal dat het meetlint aangeeft is de omvangsmaat.

  Op de omvangsmaat zit een tolerantie van ongeveer 2,5 cm. Meet je 71 cm dan is jouw omvangsmaat 70. Meet je 88 cm dan is jouw omvangsmaat 90.

   

  Bovenwijdte:

  Stap 4 Cupmaat advies Stap 5 Cupmaat advies Stap 6 Cupmaat advies

  Ook je bovenwijdte meet je met een meetlint. Deze meet je op het diepste deel van je borsten, ter hoogte van je tepels.

  Het is belangrijk dat je het meetlint niet te strak voor en achter op dezelfde hoogte houdt.

  Wanneer je nog vragen hebt over het bepalen van je BH-maat kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Annadiva. Wij helpen je graag persoonlijk!

  Met deze gegevens kun je nu in de onderstaande maattabel je BH-maat opzoeken.

  Maattabel - Bereken je cupmaat

  Cupmaat

  A

  B

  C

  D

  E

  F

  G

  H

  65

  77,5

  80

  82,5

  85

  87,5

  90

  90,5

  95

  70

  82,5

  85

  87,5

  90

  92,5

  95

  97,5

  100

  75

  87,5

  90

  92,5

  95

  97,5

  100

  102,5

  105

  80

  92,5

  95

  97,5

  100

  102,5

  105

  107,5

  110

  85

  97,5

  100

  102,5

  105

  107,5

  110

  112,5

  115

  90

  102,5

  105

  107,5

  110

  112,5

  115

  117,5

  120

  95

  107,5

  110

  112,5

  115

  117,5

  120

  122,5

  125

  100

  112,5

  115

  117,5

  120

  122,5

  125

  127,5

  130

  105

  117,5

  120

  122,5

  125

  127,5

  130

  132,5

  135

  110

  122,5

  125

  127,5

  130

  132,5

  135

  137,5

  140

  Onderwijdte

  Bovenwijdte

  BH bestellen: Ga direct naar jouw cupmaat: 

  Cup A Cup B Cup C Cup D Cup E Cup F Cup G Cup H Cup I Cup J Cup K
  65A 65B 65C 65D 65E 65F 65G 65H 65I 65J 65K
  70A 70B 70C 70D 70E 70F 70G 70H 70I 70J 70K
  75A 75B 75C 75D 75E 75F 75G 75H 75I 75J 75K
  80A 80B 80C 80D 80E 80F 80G 80H 80I 80J 80K
  85A 85B 85C 85D 85E 85F 85G 85H 85I 85J 85K
  90A 90B 90C 90D 90E 90F 90G 90H 90I 90J 90K
  95A 95B 95C 95D 95E 95F 95G 95H 95I 95J 95K
  100A 100B 100C 100D 100E 100F 100G 100H 100I
  105A 105B 105C 105D 105E 105F 105G 105H
  110A 110B 110C 110D 110E 110F 110G 110H
  115A 115B 115C 115D 115E 115F 115G 115H
  120B 120C 120D 120E 120F

  Bekende merken

  We verkopen mooie BH's en slips van bekende merken. Denk aan PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Aubade en Elomi lingerie. Je vindt in het aanbod mooi afgewerkte BH's met strikjes, biesjes en andere details zoals een broderie en Swarovski steentjes. Ook de kanten BH ontbreekt natuurlijk niet in het assortiment van Annadiva.