Fantasie Lingerie

Over Fantasie

Fantasie, dat is ontworpen en geproduceerd door Wacoal Europe, is sinds 1951 een vooraanstaand lingeriemerk onder vrouwen. Fantasie heeft vakkundig getailleerde lingerie en BH-maat badmode met maten van B tot en met JJ en zijn speciaal ontworpen om ook de grotere borsten genoeg ondersteuning te geven.

Het doel van Fantasie is om perfect passende lingerie te bieden die past bij jouw dag en je te helpen om gemakkelijk en elegant te switchen tussen iedere outfit en gelegenheid. De modellen zijn ontworpen om ondersteuning en comfort te bieden en dit ook nog eens in een prachtige stijl!

Collecties van Fantasie

Fantasie biedt een uitgebreide collectie aan lingerie. De verfijnde stijlen zijn met zorg en hoogwaardige kwaliteit aan stoffen ontworpen. Hierdoor biedt de Fantasie collectie moeiteloos ondersteuning en comfort om het beste uit jouw figuur te halen. De collecties worden ontworpen in diverse seizoens- en basiskleuren en zijn beschikbaar van cup B t/m K en omvangsmaten 65 t/m 85. Daarnaast biedt Fantasie ook tussenmaten als DD en FF.

Side Support

De Side Support BH is naar eigenzeggen de favoriete BH door de geliefde vorm. Door de twee verschillende vormen, is er een perfecte fit voor elke vrouw. De Side Support BH heeft nog een vierde vulling aan de zijkant van de cup, dat de borsten extra naar voren duwt. Hoe jij kunt weten of dit de perfecte BH voor jou is? Houdt je armen gestrekt naar voren alsof je een auto bestuurt. Voel je het schuren tussen je borst en je arm? Dan is deze BH goed om te proberen!