Bestellen & Verzenden

Hoe wordt mijn pakket verzonden?

Voor verzending werkt Annadiva samen met haar partner DHL i.s.m. Bpost. Bezorging vindt plaats aan de deur, brievenbus of je kan het pakketje afhalen op een Bpost Servicepunt. Je ontvangt een stevig pakketje waardoor je producten van topkwaliteit blijven.

Waar kan ik het pakket laten bezorgen?

Annadiva verzendt standaard naar alle bestemmingen binnen Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Annadiva verzendt geen pakketten naar landen buiten de EU. Je kunt zelf het bezorgadres bepalen. Ben je overdag niet thuis, dan kan je er voor kiezen het pakketje op het werk te laten afleveren of op een afhaalpunt. Denk er dan wel aan om de bedrijfsnaam erbij te vermelden! Het pakketje wordt onder de naam van Annadiva verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten?

Standaard verzendkosten bedragen bij Annadiva slechts €5,95. Bestellingen boven de €60,- verzenden wij gratis.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Wanneer je je bestelling ontvangt, hangt af van de levertijd. De levertijd wordt bij Annadiva bij een artikel altijd bij de maatkeuze vermeld. Staat er niks dan is het artikel direct leverbaar. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur, dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag. Bestel je ná 17.00 uur, dan versturen we jouw bestelling de volgende werkdag. Bestel je in het weekend, dan kan je je pakketje op dinsdag verwachten. Als een langere levertijd staat vermeld – bijvoorbeeld van 1 week of 2–3 weken – dan duurt de verzending langer. We verzenden je volledige bestelling (dus ook de artikelen zonder levertijd) pas wanneer deze helemaal compleet is. Let hier dus goed op bij je bestelling. Houd ook rekening met mogelijk langere levertijden en afwijkende bezorgtijden van DHL rondom feestdagen.

Ik ben op het moment van bezorging niet thuis?

Het pakketje wordt bij jouw bezorgadres aangeboden. Is er niemand aanwezig, dan wordt het pakketje bij een dichtbijgelegen Bpost Servicepunt afgeleverd.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.