Blog

Zwarte lingerie is onmisbaar

Zwarte lingerie is zeker niet zo saai als het klinkt. In deze blog bespreken we verschillende zwarte lingerie om jou te laten zien dat zwarte lingerie echt een must-have is!

Lees meer

Lingerie trends najaar 2023

Het najaar staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer nieuwe collecties zijn. Benieuwd naar de lingerie trends van dit najaar? In deze blog praten we je helemaal bij!

Lees meer

Basis lingerie

Basic lingerie hoeft zeker niet saai te zijn! Prachtige details, verleidelijk kant en de fijnste pasvormen, je leest er alles over in deze blog!

Lees meer

Nieuw merk: Fleur Of England

Fans van sensuele lingerie opgelet: wij breiden ons assortiment uit met Fleur of England! Een prachtig lingerie merk met de mooiste collecties.

Lees meer

Nieuw: prothesebadpakken van Anita Care

één op de zeven vrouwen krijgt in haar leven te maken met borstkanker. Voor vrouwen die na een operatie een borstprothese dragen, is een prothese badpak een ideale optie. In deze blog vertellen we je graag meer over het prothese badpak en de uitbreiding van ons assortiment.

Lees meer

Influencers Annadiva Swim 2023

De nieuwe collecties van Annadiva Swim zijn al een tijdje verkrijgbaar. Wij zijn super trots op het resultaat en krijgen enorm veel goede reacties op de collecties. Om verschillende doelgroepen te bereiken met onze badmode, werken we samen met verschillende influencers. In deze blog vertellen we je meer over deze samenwerkingen.

Lees meer

Welk bikinibroekje is jouw favoriet?

Bikinibroekjes zijn er in veel verschillende modellen. Het kan soms lastig zijn op hét broekje voor jouw lichaam te vinden. In deze blog vertellen we je graag meer over een aantal modellen bikinibroekjes.

Lees meer

Onze favoriete badpakken met prints

Badpakken met prints worden steeds populairder en wij begrijpen wel waarom! In deze blog vertellen we je graag meer over de huidige trendprints en onze favorieten!

Lees meer