Corrigerend Bikinibroekje

Aantal items: 5

Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 5

per pagina

Corrigerende bikinibroekjes

Een bikini met een corrigerend bikinibroekje is weer helemaal terug van weg geweest. Corrigerende badmode is tegenwoordig een heuse trend. Een corrigerend bikinibroekje is zoals de naam al zegt corrigerend. Zo camoufleert het bikinibroekje bijvoorbeeld een eventueel buikje en wordt de nadruk bijvoorbeeld gelegd op je taille.

Maar hoe moet een bikinibroekje zitten? Het is bij het kopen van een bikinibroekje belangrijk dat je deze niet te ruim koop. In het water wordt een bikinibroekje namelijk wat zwaarder, waardoor deze sneller af kan zakken. Koop een bikinibroekje dus nooit te groot. Veel vrouwen denken dat slanker lijken wanneer ze een kleiner broekje kopen, maar een te groot bikinibroekje zorgt er vaak voor dat je billen afknellen. Kies dus voor een corrigerend bikinibroekje om slanker te lijken en niet voor een te groot bikinibroekje.

Waar kan je leuke bikini’s kopen? Bij Annadiva spelen we natuurlijk in op alle trends en dus ook die van corrigerende badmode. Annadiva heeft een ruim assortiment in corrigerende badpakken en corrigerende bikinibroekjes online. Ben je op zoek naar een bikini die je net dat extra beetje zelfvertrouwen geeft? Kijk dan eens naar wat een corrigerende bikinibroekje voor jouw lichaam kan doen.

Zwarte corrigerend bikinibroekje

Op zoek naar een zwart corrigerend bikinibroekje? Shop jouw corrigerend bikinibroekje online bij Annadiva. Corrigerende badmode in een tijdloze zwarte kleur zorgt voor een elegante uitstraling. Zwarte corrigerende bikinibroekjes vind je ook in het assortiment van het merk Fantasie Badmode. De Versailles collectie van dit merk is gemaakt van een zwarte stof met plooitjes, dit kleedt af en werkt flatterend. De zwarte corrigerende bikinibroekjes uit de Versailles collectie bieden maximale ondersteuning.

Ook shop je high waist corrigerende bikinibroekjes in een zwarte kleur bij Annadiva. Doordat het high waist corrigerende bikinibroekje hoog valt is deze perfect om een eventueel buikje te verbergen. Ook lijken je benen optisch langer in een high waist corrigerend bikinibroekje, omdat deze broekjes hoger uitgesneden zijn.

Confidence collectie van Annadiva Swim

Corrigerende badmode shop je ook van ons eigen merk, Annadiva Swim. De Confidence collectie van ons eigen merk is een corrigerende lijn. De comfy corrigerende collectie geeft je een zorgeloos gevoel. De collectie is flatterend voor elk lichaamstype en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel. Elegante swimwear in tijdloos zwart: een match made in heaven. De Confidence collectie shop je exclusief bij Annadiva!

Hoe verzorg je jouw bikinibroekje?

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe bikini en dat begrijpen we bij Annadiva. Maar hoe was je jouw bikinibroekje?

  • Spoel na gebruik je bikinibroekje direct af met koud water.
  • Kijk eerst op het label in je bikinibroekje of deze wel in de wasmachine mag.
  • Als je bikinibroekje in de wasmachine mag, gebruik dan een waszakje. Gebruik verder alleen fijnwasmiddel en kies voor een kort programma (30°).
  • Doe je bikinibroekje nooit in de droger, ook je corrigerende bikinibroekje niet. Het is beste is om je bikini liggend te laten drogen en hierbij de zon te vermijden.
  • Berg je corrigerend bikinibroekje pas op als deze goed uitgespoeld en droog is.
  • Zorg ervoor dat je bikini niet in aanraking komt met zonnebrandproducten, cosmetica en andere verzorgingsproducten.
  • Tot slot is het belangrijk om ruwe oppervlakten te vermijden, zo blijft jouw bikinibroekje zo lang mogelijk mooi. Pas dus op met glijbanen, tegelwanden en jacuzzi’s.