Empreinte

Over Empreinte Lingerie

Empreinte, een nieuw merk bij Annadiva, is een Frans lingeriemerk dat is opgericht in 1946 met als doel om vrouwen vertrouwen en zelfrespect te geven. De lingerie van Empreinte is veelal gebaseerd op vrouwen met een grotere cupmaat en de BH's en slips zijn gemaakt van ongekende kwaliteit dat zorgt voor een comfortabele fit. Alles wat Empreinte ontwerpt is met innovatieve naadloze technieken gemaakt, wat de lingerie zo bijzonder maakt.

De vrouw die een Empreinte BH draagt is trots op haar boezem. Door het gebruik van een stevige beugel geeft de Empreinte BH een mooie smalle pasvorm aan de vollere borst. Dit resulteert in een perfect silhouet.

Mélody

Bij Annadiva is de Empreinte Melody één van de meest favoriete BH’s. Ondanks dat de BH verrijkt is met prachtig kant, zijn de cups volledig naadloos. De schouderbandjes zijn comfortabel breed en mooi afgewerkt met satijn. Het voordeel van deze BH is dat het goed onder T-shirts gedragen kan worden. We durven best te zeggen: de Mélody is dé Rolls Royce onder de BH's.

Collecties van Empreinte Lingerie

Naast dat Empreinte jaarlijks de zomer en winter collecties uitbrengt met prachtige lingerie, heeft het merk ook nog een sportlijn. Dit is een lijn met sportieve, chique lingerie voor de sportieve vrouw die de mode volgt en up-to-date is met alle trends. Deze lijn is beschikbaar vanaf cupmaat C en daarboven.