Fleur of England

Fleur of England lingerie

De sensuele lingeriecollectie van Fleur of England is sexy, elegant en vrouwelijk. Binnen de collectie vind je een ruim aanbod aan lingerie met verfijnde details en romantische broderie. Alle items worden met de hand geschetst en gemaakt in Portugal. De collecties zijn bewerkt met het meest luxe kant dat voor elke collectie speciaal wordt ontworpen. De materialen worden met zorg gekozen om de hoogste kwaliteit te kunnen behalen. Door het gebruik van delicate materialen en unieke patronen, inspireert het Engelse lingeriemerk vrouwen om haar vrouwelijkheid te kunnen omarmen. Naast dat Fleur of England prachtige materialen levert, zijn zij ook gefocust op de pasvorm en het dagelijkse draagcomfort. Een Fleur of England BH biedt steun en comfort voor een perfect silhouet en geeft een natuurlijke look onder de kleding.

Fleur of England: luxe lingerie

Fleur of England streeft naar duurzaamheid en gaat daarom bewust om met het gebruik van materialen. Hierdoor wordt de levensduur van haar sensuele lingeriecollecties verlengt zodat vrouwen extra lang kunnen genieten van deze luxe lingerie. Verfijnde afwerkingen en 24-karaatsgouden details, waardoor de prijs ook wat hoger ligt. Fleur of England omvat het gevoel van moderne luxe en sensualiteit.

Fleur of England collectie

Binnen de lingeriecollectie van Fleur of England vind je een ruim aanbod aan sensuele lingerie. Door de ruime maatboog kunnen zowel vrouwen met een reguliere maat, als met een grote cupmaat, een BH van Fleur of England dragen. Een Fleur of England BH is vrijwel nooit voorgevormd en komt in verschillende modellen. Zo kun je onder andere kiezen voor een balconette BH. Deze BH heeft een lage pasvorm waardoor de bovenkant van de borsten niet wordt bedekt. Ook kun je kiezen voor een beugelBH Deze niet voorgevormde BH’s zijn vaak gemaakt van lichtdoorschijnende materialen, waardoor de huid deels zichtbaar is. Door de mooie borduurwerken en details op de cups krijgen de BH’s een verleidelijke uitstraling en zorgen ze voor een sensueel decolleté. Elke collectie van Fleur of England is uniek, waardoor je er nooit genoeg van in je lingerielade kunt hebben!

Maak je lingeriesetje compleet met een bijpassende slip of string. Bij elke Fleur of England BH zijn er meerdere bijpassende slips om uit te kiezen. Deze slips zijn net als de BH’s versierd met prachtige borduurwerken waardoor ze perfect bij elkaar passen.

Fleur of England wasadvies

Een Fleur of England BH is gemaakt van duurzame en delicate materialen en valt onder de luxe lingerie categorie. Hierom is het extra belangrijk om de BH met zorg te behandelen. Een Fleur of England BH kan je het beste met de hand wassen in lauw water en met het gebruik van een fijn wasmiddel. Laat de BH 10 tot 15 minuten weken en spoel deze daarna af. Wring de BH niet uit, dit kan de delicate materialen en pasvorm beschadigen. Om je BH te laten drogen leg je deze op een plat oppervlak in een droge en donkere ruimte.

Fleur of England BH kopen

Bij Annadiva vind je een ruime keuze aan Fleur of England BH’s. Shop snel en eenvoudig jouw favoriete lingeriesetje online. Twijfel je over je maat, raadpleeg dan onze adviespagina cupmaat berekenen of neem contact op een van onze lingeriespecialisten van de klantenservice. Je kunt ons bereiken per telefoon of mail, of gebruik de handige chatfunctie op onze website. Ben je op zoek naar andere merken met sensuele lingerie? Neem dan eens een kijkje bij Aubade lingerie en Empreinte lingerie.