Wacoal

Wacoal BH

Een Wacoal BH is er voor iedere vrouw, ongeacht welke maat je draagt. Wacoal is een merk dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van BH’s voor zowel kleine cupmaten als grote cupmaten. Het lingeriemerk hanteert een maatboog van cup A tot en met cup H. Wacoal is een Japans lingeriemerk en, misschien dat je dit nog niet wist, het grootste lingeriemerk ter wereld. In Europa is Wacoal ook bekend onder de zustermerken, Freya- en Fantasie lingerie.

Het doel van Wacoal is iedere vrouw zich vrouwelijk en op haar best te laten voelen. Dit is terug te zien in elke BH en de mooie designs. Wacoal richt zich op het ontwikkelen van de beste pasvorm gecombineerd met on-trend kleuren en patronen, en goede kwaliteit. De lingerie van Wacoal heeft een klassieke inslag. In de modellen wordt vaak kant gebruikt in combinatie met zwart of romantische prints.

Het veelzijdige aanbod van Wacoal

Het productaanbod van Wacoal is erg breed. Naast de uitgebreide collectie van BH’s zoals bijvoorbeeld de balconette BH, de strapless BH, de voorgevormde BH en de Beugel BH, biedt Wacoal ook shapewear en nachtmode aan. Ook voor shapewear staat het doel van Wacoal centraal, iedere vrouw zich op haar best te laten voelen. Net zoals de BH’s van Wacoal, is ook het shapewear in vele maten te verkrijgen. Wacoal shapewear heeft een ruime maatboog van maat S tot en met XXL.

Bestel jouw Wacoal lingerie online

Wacoal is gemakkelijk te bestellen via onze website. De collectie is opgedeeld in verschillende categorieën zodat jij direct kan vinden waar je naar op zoek bent. Dankzij de ruime maatvoering is er altijd wel Wacoal lingerie te vinden in jouw maat. Maar ook in onze winkels voeren we een uitgebreide collectie van Wacoal. Twijfel je over je maat? Kom dan eens langs in een van onze winkels en laat je adviseren door een van onze specialisten. Ook de luxueuze collectie van Wacoal wordt weleens in prijs verlaagd. Voor Wacoal sale artikelen kun je een kijkje nemen in onze online sale.