Corrigerende Beenmode

Aantal items: 15

Van hoog naar laag sorteren
  Denim Flare Jeans
  Spanx Denim Flare Jeans
  € 150,00
  Thinstincts 2.0 Capri
  Spanx Thinstincts 2.0 Capri
  € 79,00
  Shock Up Panty 20 Denier
  Oroblu Shock Up Panty 20 Denier
  € 19,95 € 15,95 Sale
  Denim Flare Jeans
  Spanx Denim Flare Jeans
  € 150,00
  Faux Leather Corrigerende Legging
  Spanx Faux Leather Corrigerende Legging
  € 99,00 € 68,95 Sale
  Shock Up Panty 40 Denier
  Oroblu Shock Up Panty 40 Denier
  € 24,95 € 17,95 Sale
  Faux Suede Flare Pants
  Spanx Faux Suede Flare Pants
  € 148,00 € 73,95 Sale
  Denim Flare Jeans
  Spanx Denim Flare Jeans
  € 150,00 € 112,95 Sale
  Shock Up Panty 20 Denier
  Oroblu Shock Up Panty 20 Denier
  € 19,95 € 15,95 Sale
  Shock Up Panty 60 Denier
  Oroblu Shock Up Panty 60 Denier
  € 26,95 € 19,95 Sale
  EcoCare Seamless Legging
  Spanx EcoCare Seamless Legging
  € 76,00 € 60,95 Sale
  Ankle Jean-Ish Legging
  Spanx Ankle Jean-Ish Legging
  € 99,00 € 78,95 Sale
  Ankle Jean-Ish Legging
  Spanx Ankle Jean-Ish Legging
  € 99,00 € 68,95 Sale

Aantal items: 15

per pagina

Corrigerende beenmode

Wil je graag een gestroomlijnd figuur, slankere benen of strakke billen? Dan is corrigerende beenmode zeker iets voor jou! Corrigerende beenmode is net als ‘gewone’ beenmode verkrijgbaar in vele varianten. Zo kun je kiezen uit een corrigerende panty, corrigerende legging en corrigerende jeans. Corrigerende beenmode kan worden gebruikt voor het afslanken van de benen en billen, maar ook voor het verbergen van cellulitis. Door de stevige en elastische materialen wordt cellulitis onzichtbaar en draagt de beenmode nog steeds comfortabel.

Corrigerende beenmode is verkrijgbaar in verschillende gradaties aan corrigerend effect, dit noemen wij 'slimming levels'. Door deze slimming levels kun jij de shapewear aanpassen aan jouw behoeften en wensen. Ben je op zoek naar corrigerende beenmode met een licht corrigerend effect? Kies dan voor het slimming level: light of medium. Deze slimming levels verzachten de grove lijnen zonder het lichaam teveel transformeren. Hiermee behoud je jouw meest natuurlijke look en geef je het lichaam een kleine touch up. Geef jij de voorkeur aan een perfect gestroomlijnd en slank lichaam? Kies dan voor corrigerende beenmode in het slimming level: super. Deze corrigerende beenmode transformeert het lichaam tot een naadloos en glad silhouet voor een perfecte look.

Corrigerende panty

corrigerende panty's voelen en zien er hetzelfde uit als een normale panty, echter heeft een corrigerende panty een ander broekje dan een normale panty. Een van de populairste corrigerende panty’s is de push-up panty. Deze panty realiseert een plattere buik, lift de billen en geeft de billen een mooie ronde vorm. Hierdoor krijg je een extra vrouwelijk silhouet. Deze panty is mooi te dragen onder een strakke jurk of rok.

Corrigerende legging

Een corrigerende legging is de perfecte combinatie tussen een broek en shapewear. De legging geeft je benen een slankere look en geeft de billen een strakke ronde vorm. Een corrigerende legging is fijn te dragen onder een jurk of rok, maar kan door de leuke modellen ook zelf als broek gedragen worden. Aangezien de meeste corrigerende leggings nauw aansluitend zijn, is het mooi om hieronder naadloos ondergoed te dragen zodat er geen naden zichtbaar zijn. Combineer je corrigerende legging met je favoriete trui of blazer.

Corrigerende jeans

Shapewear wordt voortaan niet enkel in de basisvarianten uitgebracht en om te dragen onder je kleding, maar ook als echte fashion items! Een goed voorbeeld hiervan zijn de corrigerende jeans van Spanx. Deze corrigerende beenmode geeft hetzelfde corrigerende effect als een corrigerende legging enkel met het uiterlijk van een trendy jeans. Een broek die én fashionable is én je lichaam er op haar best uit laat zien, dat wil toch iedere vrouw!

Corrigerende beenmode kopen

Koop nu jouw corrigerende panty, legging of jeans online bij Annadiva. Shop de mooiste merken als Oroblu, Wolford en Spanx. Twijfel je over je maat? Neem dan contact op met onze klantenservice via de chat, mail of telefoon. De dames van onze klantenservice staan je graag te woord.