Annadiva Amsterdam

Wil jij graag de Annadiva collectie een keertje in het echt bekijken? Of wil je een keer die ene leuke BH komen passen of jouw BH maat laten opmeten? Kom dan eens langs in onze lingeriewinkel in Amsterdam. Onze professionele lingeriestylisten staan voor je klaar en helpen je graag met het uitzoeken van een trendy BH, sportBH,  bikini, shapewear of beenmode. Wij willen je er graag op attenderen dat de collectie in onze winkel verschilt van de online collectie. Wil je weten of een artikel in de winkel ligt, of heb je een vraag over een bestelling, het assortiment of advies nodig? Bel dan naar onze klantenservice op: 073 - 851 2017 of stuur een mailtje naar info@annadiva.nl. Voor vragen over onze winkel in Amsterdam kun je een mailtje sturen naar amsterdam@annadiva.nl 

Openingstijden Amsterdam

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur

Maandag 11 september 2023 Gesloten
Maandag 18 september 2023 Gesloten
 
Adres: Annadiva Amsterdam
Utrechtsestraat 38
1017 VP Amsterdam
Telefoonnummer winkel: 020-2103163

Openingstijden feestdagen

1e Kerstdag - Maandag 25 december 2023 Gesloten
2e Kerstdag - Dinsdag 26 december 2023 Gesloten
Nieuwjaarsdag - Maandag 1 januari 2024 Gesloten

Annadiva Private Label

In 2021 is Annadiva gestart met een eigen badmodecollectie voor vrouwen met een grote cupmaat. Deze collectie is volledig geïnspireerd op de allerlaatste trends en is gemaakt van de fijnste materialen. Inmiddels is ons Private Label uitgebreid met luxe lingerie en nachtmode. Met een eigen merk vergroot Annadiva de keuze in badmode, lingerie en nachtmode voor vrouwen met een grote cupmaat. Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw comfortabele én trendy lingerie en badmode kan dragen, ongeacht haar cupmaat. Wij luisteren graag naar de wensen van onze klanten. De pasvorm, zachte stoffen, comfortabele gevoel en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Het merk is exclusief verkrijgbaar via de webshop van Annadiva en is ook verkrijgbaar in onze winkels. Ben jij ook benieuwd naar onze eigen collectie? Neem dan zeker een kijkje op onze website bij Annadiva Lingerie en Annadiva Swim.

Hoe bereik ik de Annadiva winkel in Amsterdam?

Onze Annadiva winkel in Amsterdam is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit vrijwel heel Nederland rijdt er meerdere keren per uur een NS Intercity naar Amsterdam Centraal. Kijk op de NS Reisplanner om te zien wanneer de treinen vertrekken. Vanaf het station is het een kleine 30 minuutjes lopen naar de Annadiva winkel. Vind je 30 minuten lopen te veel? Geen probleem! Er gaan meerdere metro's, trams en bussen naar haltes op korte afstand van de Annadiva winkel. Kom je met de auto naar Amsterdam? Wij raden je aan je auto te parkeren op een P+R locatie, dit scheelt namelijk behoorlijk in kosten. Meer informatie over P+R Amsterdam vind je hier. Uiteraard zijn er ook meerdere parkeergarages op enkele minuten lopen van de Annadiva winkel.