Corrigerend badpak

Aantal items: 7

Van hoog naar laag sorteren
  Soft Zebra Badpak
  Beachlife Soft Zebra Badpak
  € 79,95
  Nieuw
  Black Swirl Badpak
  Beachlife Black Swirl Badpak
  € 79,95
  Nieuw
  Checkmate Badpak
  Elomi Badmode Checkmate Badpak
  € 94,95
  Marseille Full Cup Badpak
  Fantasie Badmode Marseille Full Cup Badpak
  € 99,95 € 49,95 Sale
  Cocktail Corrigerend Badpak
  PrimaDonna Swim Cocktail Corrigerend Badpak
  € 170,95 € 84,95 Sale
  Versailles Corrigerend Badpak
  Fantasie Badmode Versailles Corrigerend Badpak
  € 87,35
  Santa Monica Corrigerend Badpak
  Fantasie Badmode Santa Monica Corrigerend Badpak
  € 99,95

Aantal items: 7

per pagina

Corrigerend badpak kopen

Wil je een badpak kopen, en extra mooi voor de dag komen, dan is een corrigerend badpak een prima optie. Een corrigerende badpak bestaat meestal uit twee lagen waarbij de eerste laag uit een sterke corrigerende body bestaat. Over de eerste laag zit een 'decoratieve' buitenlaag. De badpakken zorgen voor een shaping effect voor de buik en taille.

Een badpak in elke stijl

Corrigerende badpakken zijn er in vele uitvoeringen. Meestal gaat het om corrigerende badpakken met een beugel, die ook geschikt zijn als je een grote cup hebt. Corrigerend badpakken in cup E, F, G of H zijn dan ook volop verkrijgbaar. Heb je een maatje meer en val je in de plussize categorie dan zijn er grote maten corrigerende badpakken. Qua kleur kun je natuurlijk kiezen voor een zwart corrigerend badpak, maar een print kan ook juist voor een extra een optisch figuur corrigerend effect zorgen. En ook een push up effect of een strapless badpak behoort tot de mogelijkheden. 

Shop bekende merken

Bij Annadiva vind je diverse bekende merken. Merken zoals Cyell, Beachlife en Elomi bieden een ruime keuze. En kijk ook eens bij de Fantasie badpakken. Liever eerst advies. Stel je vragen aan onze deskundige dames van onze advieslijn via de chat of telefoon of kom langs in éen van onze winkels.