Corrigerend badpak

Aantal items: 8

Van hoog naar laag sorteren
  Sahara Corrigerend Badpak
  PrimaDonna Swim Sahara Corrigerend Badpak
  € 178,00
  Barrani Badpak
  PrimaDonna Swim Barrani Badpak
  € 178,00
  Latakia Badpak
  PrimaDonna Swim Latakia Badpak
  € 178,00
  Sahara Corrigerend Badpak
  PrimaDonna Swim Sahara Corrigerend Badpak
  € 178,00 € 106,95 Sale
  Soft Zebra Overslag Badpak
  Beachlife Soft Zebra Overslag Badpak
  € 79,95 € 39,95 Sale
  Elements Voorgevormd Badpak
  Maryan Mehlhorn Elements Voorgevormd Badpak
  € 169,00

Aantal items: 8

per pagina

Corrigerende badpakken

Wil je een badpak kopen en extra mooi voor de dag komen? Dan is een corrigerend badpak een prima optie. Een corrigerende badpak bestaat meestal uit twee lagen, waarbij de eerste laag uit een sterke corrigerende body bestaat. Over de eerste laag zit een 'decoratieve' buitenlaag. De badpakken zorgen voor een shaping effect voor de buik en taille.

Waarom kiezen voor een corrigerend badpak? Dat is een vraag die veel vrouwen zichzelf stellen. Een corrigerend badpak biedt extra stevigheid op de plekken die je wat minder wilt accentueren, zoals bijvoorbeeld je heupen. Daarnaast creëer je met een corrigerend badpak een gestroomlijnd figuur, waardoor er bijvoorbeeld een nadruk komt te liggen op je taille. Een corrigerend badpak geeft veel vrouwen een boost in hun zelfvertrouwen. Dat wil jij toch ook?

Een badpak in elke stijl

Wat zijn de beste corrigerende badpakken? Corrigerende badpakken zijn er in vele uitvoeringen. Bij ieder lichaam past een ander corrigerend badpak. Veel corrigerende badpakken hebben een beugel, deze zijn uiterst geschikt voor alle cupmaten. Corrigerend badpakken in cup E, F, G of H zijn er voldoende. Heb je een maatje meer en val je in de plussize categorie? Dan zijn er grote maten corrigerende badpakken. Ook op het gebied van kleur is er voldoende keuze. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een zwart corrigerend badpak, maar een print kan juist voor een extra corrigerend effect zorgen.

Corrigerend badpak met beugel

Een corrigerend badpak met beugel biedt voldoende ondersteuning. In de meeste gevallen is dit een verborgen beugel. Door de beugel worden je borsten mooi naar voren gecentreerd en blijven deze goed op haar plek wanneer je een duik in het water neemt. De beste ondersteuning op het strand vind je in een beugel badpak.

Een corrigerend badpak met beugel heeft een aantal voordelen. Zo biedt een corrigerend badpak met beugel extra comfort tijdens het zwemmen én wordt een eventueel buikje gecorrigeerd. Bij Annadiva vind je voldoende corrigerende badpakken online, ook met beugel. Zo shop je bij Annadiva corrigerende badpakken met beugel van merken als PrimaDonna Swim en Elomi Badmode.

Corrigerend badpak in grote maten

Voor wie is het corrigerende badpak? Het corrigerende badpak is er eigenlijk voor iedereen. Er zijn namelijk voldoende badpakken in grote maten. In een normaal corrigerend badpak kan het zijn dat vrouwen niet voldoende ondersteuning krijgen. Daarom is een corrigerend badpak met beugel perfect. Een corrigerend badpak in een grotere cupmaat biedt optimale steun en heeft een perfecte pasvorm. Bij Annadiva shop je voldoende corrigerende badpakken in grote maten.

Een van de merken die corrigerende badpakken in grote cupmaten in het assortiment heeft, is PrimaDonna Swim. Dit merk is het perfecte merk voor grote cupmaten. De badmode van PrimaDonna Swim is elegant, vrouwelijk en heeft een geweldige pasvorm, zoals je gewend bent van PrimaDonna.

Prothese badpak

Bij Annadiva vinden wij het enorm belangrijk dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd voelt. Om deze reden hebben wij naast een uitgebreide collectie aan corrigerende badpakken, ook prothese badpakken. Een prothese badpak is speciaal ontworpen voor vrouwen die na een operatie protheses dragen en deze ook graag in een badpak willen dragen. Wij zien jou graag stralen!

Shop bekende merken

Bij Annadiva vind je diverse bekende merken. Merken zoals Cyell, Beachlife en Elomi bieden een ruime keuze. Ook ons eigen merk: Annadiva Swim heeft een corrigerende lijn in het assortiment, namelijk de: Confidence collectie. Liever eerst advies? Stel je vragen aan onze deskundige dames van de advieslijn via de chat of telefoon of kom langs in éen van onze winkels. Shop jouw corrigerende badpak online bij Annadiva.