Freya Lingerie

Freya BH's

Freya is een van de meest verkochte gespecialiseerde lingeriemerken voor vrouwen met een grote cupmaat. Freya BH's zijn verkrijgbaar van cup B tot en met K. Meest verkocht zijn de BH maten 70E, 75E, 80E, 70F, 75F, 80F, 75G en 80G. Omvangsmaten starten bij 60 en lopen door tot en met 85. Freya biedt ook tussenmaten als DD en FF. 

Speerpunt van Freya lingerie is de grote aandacht die besteed wordt aan de ideale pasvorm van de BH. Hierdoor weet je zeker dat jouw Freya BH de perfecte ondersteuning en lift geeft aan je borsten. De ontwerpen zijn stijlvol en speels en hebben veelal leuke printjes. Daarnaast is er een basiscollectie waarin de zwarte, witte en huidkleur BH niet ontbreken. De meeste bekende serie van Freya is de Freya Deco BH.  Naast de 'gewone' BH en de bekende Strapless BH, Beugel BH's, Balconette BH of de Voorgevormde BH , verrast Freya ook met longline BH's en bralettes. BH's van Freya zijn verkrijgbaar met en zonder beugel. Verder heeft Freya een uitgebreide collectie Sportbh's

Bestel nu online bij dé nr. 1 Freya lingerie specialist Annadiva of kom langs voor persoonlijk advies in één van onze winkels. Voor aanbiedingen kijk op onze outlet pagina. Je vindt bij ons naast Freya lingerie ook een ruim aanbod aan Freya badmode.