PrimaDonna Sport

Aantal items: 12

Van hoog naar laag sorteren
  The Game Sport BH
  PrimaDonna Sport The Game Sport BH
  € 102,00 € 81,95 Sale
  The Game Sport BH Zonder Beugels
  PrimaDonna Sport The Game Sport BH Zonder Beugels
  € 91,90 € 73,95 Sale
  The Game Voorgevormde Sport BH
  PrimaDonna Sport The Game Voorgevormde Sport BH
  € 102,00 € 81,95 Sale
  The Game Sportlegging
  PrimaDonna Sport The Game Sportlegging
  € 96,90
  The Game Sport Slip
  PrimaDonna Sport The Game Sport Slip
  € 40,90
  The Game Sporttop
  PrimaDonna Sport The Game Sporttop
  € 60,90
  The Gym Sport BH Zonder Beugel
  PrimaDonna Sport The Gym Sport BH Zonder Beugel
  € 91,90
  The Game Sport BH
  PrimaDonna Sport The Game Sport BH
  € 102,00
  The Game Voorgevormde Sport BH
  PrimaDonna Sport The Game Voorgevormde Sport BH
  € 102,00
  The Sweater Voorgevormde Sport BH
  PrimaDonna Sport The Sweater Voorgevormde Sport BH
  € 84,95 € 41,95 Sale
  The Gym Sport BH
  PrimaDonna Sport The Gym Sport BH
  € 89,95
  The Gym Sport Slip
  PrimaDonna Sport The Gym Sport Slip
  € 40,90

Aantal items: 12

per pagina

PrimaDonna Sport BH

Een PrimaDonna Sport BH is de perfecte sport BH voor vrouwen die liefhebber zijn van de pasvorm en kwaliteit van PrimaDonna. De sport items van PrimaDonna zijn vrouwelijk en zitten heerlijk comfortabel. Dit zijn we natuurlijk al gewend van PrimaDonna Lingerie en PrimaDonna Swim. De sportcollectie van PrimaDonna kenmerkt zich door zachte en comfortabele materialen. De collectie sport BH’s bestaat uit basics, items met leuke printjes en felle kleurtjes. Daarnaast zijn sommige items voorzien van reflectie zodat je ook goed zichtbaar bent als je gaat sporten in het donker. Ideaal toch!?

De ideale Sport BH

De sport BH's van PrimaDonna Sport staan bekend om de prettige pasvorm en de goede ondersteuning. De sport BH’s zijn gecategoriseerd onder “support levels”. Vrouwen met een grotere cupmaat hebben meer ondersteuning nodig tijdens het sporten dan vrouwen met een kleinere cupmaat. Daarom heeft PrimaDonna Sport veelal sport BH’s met het level 'Extreme'. Een Sport BH zorgt ervoor dat jij je vrij kunt bewegen en dat alle schokken worden opgevangen. Dit voorkomt rugklachten na het sporten. De BH’s zijn voorzien van naadloze binnen cups die ervoor zorgen dat het niet gaat schuren. De buitenste laag is een driedelige cup die de nodige ondersteuning biedt. De sport BH's van PrimaDonna Sport hebben dezelfde pasvorm als de BH's van PrimaDonna Lingerie.

De collectie

PrimaDonna Sport heeft een uitgebreid assortiment aan sportmode zoals BH’s, leggings en slips. Een sport BH moet vooral functioneel en comfortabel zijn, maar mag er zeker ook leuk uit zien. De collectie van PrimaDonna Sport wordt ieder jaar uitgebreid met nieuwe series en modellen. Veel Sport BH’s van PrimaDonna hebben een leuke print of kleur, welke gezien mag worden. Op deze manier kun je de BH ook als sporttop gebruiken en hoef je niet altijd je sport BH onder een T-shirt te dragen. Om je sportoutfit af te maken kun je de sport BH combineren met een sportlegging of short van PrimaDonna Sport. Bij het sporten is het belangrijk dat een sportlegging comfortabel zit en niet afzakt. De sportleggings van PrimaDonna Sport hebben allemaal een hoge elastische tailleband waardoor de legging goed om het lichaam blijft zitten. Ze zijn gemaakt van dikke en zachte materialen, waardoor de leggings niet doorschijnen. De fijne stretchstof zorgt voor een comfortabele fit en genoeg bewegingsvrijheid tijdens jouw work-out! Naast een gavesport BH en leuke legging, zijn er ook shirtjes en hemdjes te koop die je kunt combineren tot jouw ideale sportoutfit.

Shop jouw Sport BH online

Jouw sport BH shop je gemakkelijk online bij Annadiva. De sport BH's zien er niet alleen leuk uit, ze bieden voldoende steun en zitten erg comfortabel. Wat wil je nog meer? Naast de sport BH's van PrimaDonna bieden we ook talloze andere merken sport BH's aan. Populair zijn de Anita Activa sport BH's en de sport BH's van Panache Sport. Shop nu jouw favoriete sportoutfit online bij Annadiva.