Haaraccessoires

Aantal items: 15

Van hoog naar laag sorteren
  Rouge Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Rouge Haarband
  € 26,95
  Poppies Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Poppies Haarband
  € 26,95
  Smocky Haarband
  Annadiva Swim Smocky Haarband
  € 26,95
  Stripe Lurex Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Stripe Lurex Haarband
  € 26,95
  Choco Gold Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Choco Gold Haarband
  € 26,95
  Seventies Haarband
  Annadiva Swim Seventies Haarband
  € 26,95
  Sparkling Jungle Haarband
  Annadiva Swim Sparkling Jungle Haarband
  € 26,95
  Checky Haarband
  Annadiva Swim Checky Haarband
  € 26,95
  Confidence Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Confidence Haarband
  € 26,95
  Smocky Haarband
  Annadiva Swim Smocky Haarband
  € 26,95
  Summer Bay Haarband
  Annadiva Swim Summer Bay Haarband
  € 26,95
  Cotton Candy Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Cotton Candy Haarband
  € 26,95
  Batik Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Batik Haarband
  € 26,95 € 15,95 Sale
  Bali Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Bali Haarband
  € 26,95 € 18,95 Sale
  Cherry Pink Haarband
  Duurzaam
  Annadiva Swim Cherry Pink Haarband
  € 26,95 € 18,95 Sale

Aantal items: 15

per pagina

Haaraccessoires voor op het strand

Dit seizoen vind je niet alleen prachtige strandkleding bij Annadiva. Haaraccessoires zijn ook echt een must have! We willen natuurlijk allemaal trendy over het strand liggen en stralen als je over de boulevard loopt. De matching haaraccessoires van Annadiva helpen hier bij! Match jouw favoriete bikini, tankini of badpak met een van de bijpassende haarbanden en steel de show!

Haarbanden voor de zomer

Bij Annadiva vind je een uitgebreid aanbod met de meest prachtige haarbanden. Deze haarbanden variëren erg van elkaar. Zo vind je bij ons effen haarbanden, die je perfect kunt combineren met meerdere bikini’s, maar ook vind je prachtige haarbanden met de mooiste printjes. Denk bijvoorbeeld aan een haarband in een tropische palmbladerenprint en aan een haarband in de altijd populaire dierenprint. Ook vind je haarbanden met wat subtielere printjes, zoals een blokjesprint. Koop de haarband die het beste matcht bij jouw bikini en strandkleding en straal dit seizoen op het zwembad, de boulevard of langs het zwembad!

Bijpassende bikini’s en badpakken

Naast een ruim aanbod in haarbanden vind je bij ons ook een uitgebreid aanbod met andere strandkleding. Denk bijvoorbeeld aan trendy strandrokjes, fijne pareo’s en de mooie strandjurkjes. Bij Annadiva kun je jouw gehele strandoutfit met gemak shoppen. Combineer je badpak of bikini met de stijlvolle haaraccessoires van Annadiva Swim of Beachlife. Annadiva Swim staat bekend om haar fijne badmode van goede kwaliteit. Annadiva Swim richt zich op vrouwen met een grotere cupmaat, omdat de eigenaresse van Annadiva, Mariëlle, ervan overtuigd is dat ook vrouwen met een grotere cupmaat zich mooi moeten voelen in een leuke bikini of badpak. Annadiva Swim brengt elk seizoen nieuwe collecties uit die helemaal inspelen op de trends van dat moment. Met de badmode van Annadiva Swim loop je er dus super trendy bij! Beachlife brengt ook badmode uit voor vrouwen met een wat kleinere cupmaat. Ook Beachlife brengt elk jaar weer een nieuwe collectie uit, die inspeelt op de trends van dat moment. Ga voor een trendy zomer en shop jouw bikini, badpak, strandkleding en matchende haarband nu bij Annadiva!

Mix & match jouw haarband

De haarbanden zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren, zodat je deze trendy kunt combineren met jouw bikini en/of strandoutfit. Tegenwoordig is het zelfs erg hip om verschillende printjes met elkaar te combineren. Niks is tegenwoordig te gek. Draag vooral een outfit waar jij jezelf mooi en goed in voelt, want dan zul je pas echt stralen!

Badmode advies

Of je nu een haarband of een andere leuke strandaccessoire zoekt, Annadiva heeft 't. Bezoek regelmatig onze site en bekijk het nieuwste aanbod in haaraccessoires. Heb je nog vragen omtrent strandkleding of badmode? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan via de chatfunctie op onze website, via de mail of telefonisch. Ook ben je welkom in een van onze winkels. Hier staan onze stylisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden én jou te voorzien van een te gekke nieuwe strandoutfit. Wat wil je nog meer?!