Pareo

Aantal items: 17

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  Plain Pareo
  Annadiva Swim Plain Pareo
  € 54,95
  Tropics Pareo
  Annadiva Swim Tropics Pareo
  € 54,95
  Plain Pareo
  Annadiva Swim Plain Pareo
  € 54,95
  Plain Pareo
  Annadiva Swim Plain Pareo
  € 54,95
  Crible Pareo
  Annadiva Swim Crible Pareo
  € 54,95
  Cardinal Red Pareo
  Beachlife Cardinal Red Pareo
  € 49,95
  Solid Lantana Pareo
  Cyell Badmode Solid Lantana Pareo
  € 49,95
  Sari Pareo
  Annadiva Swim Sari Pareo
  € 59,95 € 41,95 Sale
  Lemonade Pareo
  Annadiva Swim Lemonade Pareo
  € 59,95 € 41,95 Sale
  Safari Pareo
  Annadiva Swim Safari Pareo
  € 59,95 € 41,95 Sale
  Painted Animal Pareo
  Beachlife Painted Animal Pareo
  € 49,95
  Leopard Spots Pareo
  Beachlife Leopard Spots Pareo
  € 49,95
  Palm Oasis Pareo
  Cyell Badmode Palm Oasis Pareo
  € 49,95

Aantal items: 17

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koop een pareo voor over jouw badpak of bikini

Combineer je bikini, tankini of badpak met de stijlvolle strandaccessoires van Annadiva. Of je nu een pareo of omslagdoek zoekt, Annadiva heeft 't. Bezoek regelmatig onze site en bekijk het nieuwste aanbod in strandaccessoires.

Draag de pareo op verschillende manieren

Een pareo is een echte strand- musthave! De pareo is op zoveel verschillende manieren te dragen, dat je meerdere kledingstukken kunt halen uit één pareo! De eerste mogelijkheid is door de pareo klassiek als omslagdoek om de middel te dragen, waardoor het een rok wordt. Wat voor elk lichaamstype goed werkt is het dragen van de pareo als een jurk, waarbij je de pareo net boven de borsten vastknoopt of de pareo rond de nek wikkelt. Draai hierbij de twee uiteinden van de pareo aan elkaar en voilà. De pareo is dus een super veelzijdige accessoire.

Bekijk ons assortiment pareo’s en vind jouw favorieten. Ga jij voor een leuke bloemenprint of vind jij een effen pareo leuker? Stijl de kleuren van de bikini en pareo op elkaar af of ga juist voor afstekende kleuren. Een lekkere colour-block is nooit weg op het strand. Heb je al een lekker kleurtje? Kies dan voor een neon kleur om jouw huid nog bruiner te laten lijken. Neem snel even een kijkje, de keuze is reuze!

Combineer jouw pareo met een leuke bikini of badpak

Uiteraard bieden wij bij Annadiva ook prachtige bikini's en badpakken aan, die jij onder jouw pareo kunt dragen. Vaak hebben merken, zoals Sunflair, Maryan Mehlhorn en Beachlife bijpassende pareo's in het assortiment. Deze pareo's kun je vaak goed combineren met een van de bijpassende bikini's. Vaak kun je deze pareo's ook combineren met een bikini uit een andere collectie.

Zoek je nog een leuke bikini voor onder jouw pareo? Bekijk dan eens de beugel bikini of voorgevormde bikini pagina's. Liever een badpak? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Bekijk ons assortiment pareo's en mix and match erop los!