Marie Jo Lingerie

Marie Jo lingerie

Marie Jo is een van de bestsellers als het gaat om lingerie. Het merk is onderdeel van het moederbedrijf Van de Velde waar onder andere PrimaDonna lingerie lingerie en PrimaDonna Swim ook onder vallen. Dankzij de kwalitatieve materialen, stijlvolle kleuren en ongelofelijke pasvorm is Marie Jo één van de meest populaire lingeriemerken van de Benelux. De lingerie van Marie Jo is verkrijgbaar in cup A t/m cup H en in heel veel verschillende modellen. Voor bijna iedere vrouw is er dus wel een fijne BH van Marie Jo te vinden.

Maatbereik van Marie Jo

Van oorsprong is Marie Jo een merk voor kleine en reguliere cupmaten. Inmiddels is de maatrange ook uitgebreid naar grotere maten. Het actuele maataanbod dat je van Marie Jo lingerie bij Annadiva kunt vinden is:

BH cup 70A - 75A - 80A - 85A - 90A
BH cup 70B - 75B - 80B - 85B - 90B
BH cup 65C - 70C - 75C - 80C - 85C - 90C
BH cup 65D - 70D - 75D - 80D - 85D - 90D
BH cup 65E - 70E - 75E - 80E - 85E - 90E
BH cup 65F - 70F - 75F - 80F - 85F 
BH cup 65G - 70G - 75G - 80G
BH cup 65H - 70H - 75H - 80H

De collectie van Marie Jo lingerie

Marie Jo heeft een ruime collectie aan lingerie. De collectie van dit prachtige merk is kenmerkend aan de romantische uitstraling en het gebruik van de kanten details. Een BH van Marie Jo betekend kwaliteit, comfort en een luxe uitstraling. Marie Jo heeft een aantal iconische series op de markt gebracht. Meest bekend is de Marie Jo Avero. Wereldwijd gaat er elke minuut een Avero BH over de toonbank, wat deze serie de absolute bestseller van Marie Jo maakt. Het grafische ruitjesmotief in combinatie met de romantische bloemetjes geven de Avero een tijdloze en moderne look. Het typische Avero schouderbandje met madeliefjes is een fleurige must-have voor iedere vrouw. Naast de Avero is ook de Marie Jo Jane erg populair.

Marie Jo L’Aventure

Naast de prachtige collectie van Marie Jo lingerie heeft het merk ook nog een andere lijn, namelijk Marie Jo L’Aventure. Marie Jo L’Aventure Lingerie is meer gericht op trends. Het merk is minder op kant gericht en meer op leuke opvallende printjes. Het prijsniveau van L'Aventure BH's is ook vaak net iets voordeliger. Voor de volledige collectie neem eens een kijkje bij Marie Jo L’Aventure lingerie.

Marie Jo lingerie bij Annadiva

Wil je een Marie Jo BH kopen? Dan ben je bij Annadiva aan het juiste adres. Annadiva heeft een ruim aanbod aan Marie Jo Lingerie. Wil je liever persoonlijk advies en direct je BH passen? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies. Voor een BH met korting, kijk eens op onze outletpagina. Shop jouw nieuwe favoriete BH met hoge kortingen.