Betalen

Hoe kan ik betalen bij Annadiva?

Annadiva geeft je een rijke keuze aan betaalmogelijkheden:

  • Bancontact / Mister Cash
  • KBCOnline
  • Creditcard (Mastercard of Visa)
  • Paypal
  • Achteraf betalen met Riverty

Via Bancontact / Mister Cash, KBC, Creditcard (De creditcardhouder zal per direct worden belast voor de transactie) en Paypal betaal je vooruit. We rekenen voor deze betaalmethoden geen extra kosten. Betalen is met andere woorden gratis. Wil je iets meer zekerheid dan kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen met Riverty en rekenen wij €0,75 servicekosten.

Kan ik ook achteraf betalen?

Annadiva is lid van thuiswinkel.org dus je bestelling is bij ons in goede handen. Wil je toch iets meer zekerheid voor jezelf dan kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Riverty voert voor Annadiva het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Annadiva betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €500. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen via customercare@riverty.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website. Via Bancontact/Mistercash, KBC, Creditcard en Paypal betaal je vooruit. Voor Riverty rekenen wij €0,75 servicekosten.