Corrigerend hemd

Aantal items: 10

Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 10

per pagina

Corrigerend Hemd

Een corrigerend hemd is een shapewear item geschikt voor iedere dag. Het zorgt voor een gestroomlijnd effect waarbij het lichaam er op zijn best uitziet. Een corrigerend hemd heeft een shaping effect voor vrouwen ten behoeve van love handles, een plattere buik, een gladde rug en een slankere taille. De top is gemakkelijk aan te doen door de rekbare materialen en de stof zorgt voor een comfortabel gevoel onder je kleding. Bij Annadiva verkopen we corrigerend ondergoed o.a. van Spanx en Wacoal. Liever een gewoon hemdje, kijk dan eens bij de Mey hemdjes. Liever nog meer shaping effect, kijk dan eens naar de shaping body's.

Spanx corrigerend hemd

Een van de bekendste en beste merken op het gebied van corrigerend ondergoed is Spanx. Spanx heeft ook verschillende corrigerende hemdjes in haar collectie. Een populaire collectie is de Thinstintcs collectie. Deze is gemaakt van stevige en ademende materialen. De hemdjes hebben gladde naden en maken je silhouet mooi en strak, ideaal om te dragen onder een strakke top of jurk. Een corrigerend hemd wordt voornamelijk gedragen door vrouwen met een appelfiguur, maar uiteraard kan elk figuur dit hemdje dragen.

Slimming levels

Corrigerend ondergoed is verkrijgbaar in verschillende 'slimming levels'. Een slimming level geeft aan hoeveel het corrigerend ondergoed corrigeert. De hoeveelheid aan corrigerend effect dat jij nodig hebt, is erg afhankelijk van je wensen, verwachting en soort kleding dat je wenst te dragen. Bij het slimming level light worden je probleemgebieden lichtelijk gecorrigeerd. Het maakt de grove lijnen van het lichaam zachter en kleding past mooier. Het slimming level medium geeft al wat meer steun en is ideaal om te dragen onder strakke tops en bloezen. Het slimming level super is sterk corrigerend. Dit level is het meest krachtige shapewear op de markt en ondersteunt de probleemgebieden om je de hele dag zelfverzekerd te laten voelen. Draag dit sterk corrigerend hemd onder je favoriete jurk voor speciale gelegenheden en straal de hele dag!

De voordelen van een corrigerende slip

Een corrigerend hemd biedt veel voordelen voor je lichaam. Het corrigerende hemd vormt zich naar je lichaam, vlakt rondingen af en geeft extra ondersteuning. Corrigerende hemden worden uitgebracht in de basiskleuren wit, zwart, beige en blauw. Ideaal om te combineren met verschillende kleding en daarom onmisbaar in je lingeriegarderobe. Een corrigerend hemdje is geschikt voor elke dag en moment en hierom de perfecte basic. Combineer dit hemdje met een corrigerende slip of tailleslip voor een optimaal gestroomlijnde look.

Bij Annadiva vind je een ruim aanbod aan corrigerend ondergoed van de populaire merken als Spanx, PrimaDonna, Felina en Wacoal. Ga voor een gestroomlijnd silhouet en shop eenvoudig en snel jouw favoriete shapewear bij Annadiva.