Elomi Lingerie

Elomi BH

Het mooie lingeriemerk Elomi is er speciaal voor vrouwen met een grote cupmaat. Heb je cup D, E, F of groter in combinatie met een grotere omvangmaat? Dan is Elomi jouw lingeriemerk. Elomi biedt BH’s aan tot en met cup K! Wanneer je een BH koopt van Elomi ben je gegarandeerd van comfort. Elegantie en comfort gaan hand in hand met Elomi lingerie. Volslanke vrouwen kunnen genieten van een aangesloten pasvorm en ondersteuning in een reeks verfijnde looks.

Veel vrouwen denken dat BH's en slips in grote maten niet sexy zijn, maar Elomi bewijst het tegendeel. De BH's bieden veel comfort en hebben daarnaast een sexy uitstraling. Ook de slips zijn sexy door bijvoorbeeld het gebruik van semi-transparante stof. Ook voor sexy lingerie ben je bij Elomi dus aan het juiste adres!

Elomi collectie

Elomi heeft een ruim assortiment aan lingerie in grote maten. Binnen de collecties vind je veel leuke felle kleuren en opvallende prints. De collectie van Elomi bestaat voornamelijk uit beugel BH’s. Voor vrouwen met een grote cupmaat is het belangrijk om een BH met beugel te dragen. De beugel biedt de borsten de ondersteuning die nodig is houd de borsten op haar plek. Daarnaast kan een goede beugel BH ook rugklachten verminderen en de houding verbeteren. Naast de beugel BH’s vind je ook plunge BH's, T-shirt BH’s, strapless BH’s, spacer BH’s en bralettes in het assortiment. Ook deze BH’s zijn voorzien van een beugel voor de optimale steun en comfort.

Over Elomi

Elomi is onderdeel van het moederbedrijf Wacoal samen met de merken Freya en Fantasie. Wacoal is een bedrijf dat begrijpt wat lingerie kan betekenen voor een voller figuur en voor jouw zelfvertrouwen. Met Elomi kunnen vrouwen met een vol figuur genieten van een goede pasvorm en totale ondersteuning tot cup K en dit ook nog eens in een mooie look! Naast Elomi lingerie heeft Elomi ook een badmodecollectie. Ook deze collectie is er speciaal voor vrouwen met een maatje meer. Wij staan helemaal achter deze missie en daarom bieden wij bij Annadiva graag de prachtige collecties van Elomi lingerie en Elomi Swim aan onze klanten aan.

Elomi lingerie bij Annadiva

Jouw Elomi BH online bestellen? Doe het nu bij de nr. 1 shop voor grote cupmaten, Annadiva! Ben je onzeker over de juiste maat? Raadpleeg dan ons cupmaat advies of neem contact op via de mail, de chatfunctie op onze site of telefonisch. Je kunt natuurlijk ook langsgaan bij onze verkooppunten in Den Bosch, Amsterdam en Nijmegen. In onze lingeriewinkels staan we je graag bij met deskundig advies. Mocht je op zoek zijn naar outlet voordeel, kijk dan even in onze lingerie sale voor actuele aanbiedingen.