Annadiva is beschikbaar voor retailers!

De stap naar wholesale met Annadiva Swim is het begin van een nieuwe fase. In een tijd waarin de combinatie online en winkels succesvol blijkt te zijn is wholesale een logische stap om Annadiva Swim verder op de kaart te zetten in Nederland. Het aanbieden van het merk voor andere retailers past bij de strategie waarin expansie en meer zichtbaarheid centraal staat. “Wij zijn erg trots op de collecties van Annadiva Swim en kunnen niet wachten om het merk verder uit te bouwen”, aldus eigenaresse en ontwerpster Mariëlle van der Loo.

Over Annadiva Swim

Het ontwikkelen van de collectie is een proces ‘voor vrouwen, door vrouwen’. Mariëlle vertelt: “Samen met alle expertise die wij in huis hebben én met de wensen van onze klanten in het achterhoofd, hebben wij elk jaar een collectie neergezet waar we enorm trots op zijn”. Het idee van een badmodelijn ontstond vanuit eigen behoefte. Mariëlle kent zelf jaren van onzekerheid en frustratie over haar ‘grote cupmaat’ en gunt iedere vrouw zich comfortabel te voelen in haar eigen lichaam. Met Annadiva Swim verruimen wij de keuze voor vrouwen met een grote (cup)maat. De tops gaan vanaf cup C tot en met cup H en de broekjes gaan van maat 36 tot 48.

De SS24 collectie bestaat uit hoogwaardige, comfortabele stoffen en het grootste deel van de items is gemaakt van gerecycled materiaal. Het badmodemerk wordt tot nu toe exclusief verkocht via de eigen webshops en winkels van Annadiva in Nederland, België en Duitsland. Dit breiden we graag uit, maar wel met retailers die goed bij ons passen.Nieuwsgierig geworden? Bekijk het SS23 collectieboek om sfeer te proeven of bekijk onze prachtige brandvideo.

Hoe word je retailer

Wij vinden het geweldig dat jij interesse hebt in ons merk! De collectie van SS24 is beschikbaar voor wholesale.
Onze vertegenwoordigers nemen graag contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.


Na het invullen van het formulier wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.