Sportbadpak

Aantal items: 2

Van hoog naar laag sorteren
  Freestyle Sportbadpak
  Freya Active Freestyle Sportbadpak
  € 86,95
  Freestyle Sportbadpak
  Freya Active Freestyle Sportbadpak
  € 86,95

Aantal items: 2

per pagina

Sportbadpak dames

Sporten speelde nog nooit zo’n grote rol in het dagelijkse leven van een vrouw als nu. Wanneer je een watersport beoefent is het belangrijk dat je badpak comfortabel zit. Het is dan fijn om een badpak te dragen waar je je prettig in voelt en waar jij je vrij in kunt bewegen. Bij Annadiva ben jij op de juiste plek, wij hebben een leuk aanbod in sportbadpakken van goede kwaliteit!

Sportbadpakken met beugel

Bij het intensief uitoefenen van een sport is het van uiterst belang dat jouw borsten de juiste ondersteuning krijgen. Wanneer je borsten stabiel op hun plaats gehouden worden sport dat niet alleen prettiger, maar voorkomt dat ook weefselbeschadiging. Veel sportbadpakken zijn om deze reden voorzien van een beugel.

Fijn merk sportbadpakken

Bij Annadiva vind een leuk aanbod in sportbadpakken. Een merk dat je veel terug zult zien is Freya Active. Het voordeel aan Freya Active is dat je de badpakken op cupmaat kunt bestellen. Je kunt hierbij dus je normale cupmaat aanhouden waardoor je zeker weet dat je de juiste maat draagt.

Sportbadpak mooi houden

Wanneer jij het perfecte sportbadpak heb gevonden wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Dat begrijpen we helemaal bij Annadiva en daarom geven we je graag een aantal tips voor het behandelen van jouw sportbadpak.

 • Spoel je sportbadpak direct na het dragen af met koud water;
 • Was je sportbadpak in een waszakje (kijk wel even of je je badpak mag wassen op het labeltje). Gebruik alleen fijnwasmiddel en een kort programma;
 • Badmode is niet geschikt voor de droger, laat je sportbadpak daarom bij voorkeur liggend drogen. Laat jouw sportbadpak niet in de zon drogen, de zon kan namelijk voor verkleuring zorgen;
 • Berg je badpak alleen op wanneer deze goed uitgespoeld en droog is;
 • Zorg ervoor dat je badpak niet in aanraking komt met zonneproducten, cosmetica en overige verzorgingsproducten.
 • Vermijd ruwe oppervlakten, zoals glijbanen, tegelwanden en jacuzzi’. Zo blijft je badpak langer mooi.

Advies nodig over jouw sportbadpak?

Twijfel jij nog over jouw sportbadpak of heb je bijvoorbeeld vragen over de pasvorm van een badpak? Neem dan vooral contact op met de dames van onze klantenservice! Wij staan klaar om al jouw vragen omtrent het sportbadpak te beantwoorden. Ook ben je uiteraard welkom in een van onze winkels, waar onze stylisten klaar staan om jou te voorzien van een prachtig sportbadpak!

Bij Annadiva hebben wij naast badpakken om in te sporten, ook fijne andere sportartikelen, zoals goede sport BH's met uitstekende ondersteuning.