Sporten met een grote cupmaat

Juni 16, 2022

Sporten met een grote cupmaat kan veel frustraties, maar vooral veel ongemak veroorzaken. Vooral bij het dragen van een verkeerde sport BH. Juist als je grotere borsten hebt is het extra van belang om te kiezen voor een goede sport BH, om zo klachten te voorkomen. Een goede sport BH biedt bescherming aan de binnenkant van de borsthuid en borstspieren. Zodat er minder kans is op hangende borsten. Zorg dus goed voor je borsten en schaf een goede sport BH aan. Naast dat een sport BH zorgt voor de juiste steun, moet hij ook comfortabel zitten. Je wilt tijdens het sporten namelijk geen last krijgen van irritatie van je sport BH. Een goede sport BH met voldoende support kan simpelweg niet in je kledingkast ontbreken!

Nog nooit een sport BH gedragen? Ga met passen dan van start met je gebruikelijke BH maat. De sport BH moet goed passen. Zorg ervoor dat de rugband helemaal rond jouw lichaam op dezelfde lijn zit, komt de rugband omhoog? Is de sport BH te groot. Ook mag je niet meer dan één vinger onder de band kunnen krijgen.

Belangrijk in de keuze van je sport BH is de vraag welke sport je beoefent. De ene sport heeft een grotere impact op je borsten dan de andere. Hardlopen of intensieve sporten als voetbal en hockey hebben een veel grotere impact op je borsten dan bijvoorbeeld yoga. Wist je dat Annadiva veel mooie sport BH’s in de collectie heeft? Van effen kleuren tot prachtige printjes. Ook wordt er bij Annadiva gewerkt met verschillende levels, het gaat om vier levels waarmee wordt aangegeven hoeveel ondersteuning een sport-BH nou precies geeft. Ideaal als je aan het kijken bent om een sport BH te bestellen.

Panache Sport

Panache staat bekend om de stevige sport BH’s. De BH's sluiten perfect aan en bieden voldoende stevigheid. Ook voor de actievere sporten, bijvoorbeeld boksen en hardlopen. De ondersteuning van Panache is zo goed en vooral gefocust op het vallen, stoten en de trillingen van de borsten. Dit betekent dat de borsten zo min mogelijk bewegen en dat de borsten stevig tegen de huid worden gedrukt. Hierdoor krijg je borsten een perfecte ondersteuning in de Panache sport BH’s.

Anita Active

Anita is een specialist op het gebied van sport BH's en dan vooral voor de grotere cupmaten. De sport BH's van Anita Sport zijn er van cup A t/m cup K. De sport BH’s zijn trendy en zitten allemaal vrij hoog, om tijdens iedere sport je borsten goed te bedekken. Anita Sport heeft vooral sport BH’s met een hoog support level. Deze sport BH’s zijn dan ook goed geschikt voor intensieve sporten zoals bijvoorbeeld hardlopen, boksen en hockey.

PrimaDonna Sport

PrimaDonna is een van de bekendste merken als het aankomt op lingerie voor de grote cupmaten. PrimaDonna heeft niet alleen lingerie, maar ook een ruime sport collectie. De PrimaDonna sport BH is de perfecte sport BH voor liefhebbers van PrimaDonna of voor vrouwen met een grotere cupmaat. De sportcollectie van PrimaDonna is kenmerkend aan de zachte en comfortabele materialen die gebruikt worden voor de sport artikelen. Ook zijn er in de collectie verschillende felle kleuren te vinden en zijn sommige items voorzien van reflectie, dit zodat je ook lekker in het donker kan sporten.

Twijfel je nog welk merk of welke sport BH het beste bij jouw borsten en activiteiten past? Ga langs bij één van de winkels van Annadiva en vraag advies aan de verkoopsters in de lingeriewinkel!