Corrigerend Ondergoed & Shapewear

Juni 23, 2020

Dé musthave voor elke vrouw: dat is Corrigerend Ondergoed & Shapewear! De afgelopen jaren is de populariteit van corrigerend ondergoed, tegenwoordig ook wel shapewear genoemd, enorm toegenomen.

Waarom kiezen vrouwen voor corrigerend ondergoed?

Zoals de naam al verklapt: het ondergoed is bedoeld om het figuur te corrigeren, maar naast het wegnemen van oneffenheden wordt corrigerend ondergoed ook gebruikt om de lichaamsvorm de accentueren. Daarnaast verbergt corrigerend ondergoed cellulitis, het biedt ondersteuning bij eventuele rugklachten en kan het de billen of buste liften. Corrigerend ondergoed is bedoeld om jou er op je best uit te laten zien, met het ondergoed kan je dan ook jouw ideale silhouet creëren. Al om al voelt een vrouw zich vaak een stuk zelfverzekerder bij het dragen van corrigerend ondergoed of shapewear.

Welke soorten corrigerend ondergoed zijn er?

Er bestaan enorm veel verschillende soorten corrigerend ondergoed, namelijk: een corrigerende body, slip, broekje, hemd, onderjurk, rok, panty en legging. Elk type shapewear heeft andere effecten, daarom kan je het beste jouw shapewear uitkiezen op basis van je outfit en het gewenste effect. De meest populaire modellen, en de effecten van deze modellen, hebben we voor je uitgelicht.

corrigerend ondergoed advies

Corrigerende body

De body ondersteund alles van rondom de buste tot aan de heupen. De corrigerende body is verkrijgbaar met en zonder broekje. De body zonder broekje accentueert vooral de taille en neemt de oneffenheden van de billen weg. De corrigerende body met broekje corrigeert ook de heupen en zal daarnaast een liftend effect aan de billen geven.

Corrigerende slip of broekje

De slip zorgt voor een gladde buik door het verhoogde middel, daarnaast kan de corrigerende slip ook een liftend effect hebben door de ondersteuning aan de billen. Het corrigerende broekje is het populairste type shapewear. Dit komt omdat het broekje zorgt voor een groot figuurcorrigerend effect, het heeft een corrigerende werking op zowel de buik, de lovehandles als de bovenbenen.

Bij Annadiva verdelen we het corrigerend ondergoed onder in vier slimming levels:

Slimming level Uitleg
Light Voor wie niet op zoek is naar speciale support, maar wel graag haar probleemgebieden bedekt. Zeg maar vaarwel tegen knellende elastieken randjes en zichtbare ondergoed lijntjes. Ideaal voor dagelijks gebruik!
Medium Shapers die je een mooi, gestroomlijnd silhouet geven, zonder in te leveren op comfort. Deze shapers geven je een lekker "ingepakt" gevoel en bieden precies genoeg steun om je de hele dag zelfverzekerd te voelen.
Super De klassieke shapewear met extra ondersteuning voor probleemgebieden als buik, billen en lovehandles. Draag deze shapewear om er geweldig uit te zien in die strakke broek of dat leuke jurkje.
Super duper De meest krachtige shapewear voor een speciale gelegenheid. Transformeert je lichaam door extra in te werken op je probleemgebieden.

Corrigerend ondergoed in de juiste maat:

Veel vrouwen denken dat ze corrigerend ondergoed in één of meerdere maten kleiner moeten kopen dan ze gewoonlijk dragen. Dit is echter een fabeltje! Je kan corrigerend ondergoed het beste in je normale maat kopen. Bij twijfel tussen twee maten koop je corrigerend ondergoed met pijpjes zelfs beter in de grotere maat. Dit om te voorkomen dat de randjes in de huid snijden en zichtbaar zijn onder een strakke broek of rok.