Corrigerende onderjurk

Aantal items: 3

Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 3

per pagina

Corrigerende Onderjurk

Met een corrigerende onderjurk zorg je er voor dat je lichaam goed tot zijn recht komt in een jurk. De onderjurk zorgt voor een naadloos en glad silhouet en maakt de buik platter. Ook zijn naden van slips of BH's onzichtbaar door een onderjurk. Onderjurken worden veelal gedragen in wit, zwart, rood en beige, dit zijn basiskleuren die overal mee gecombineerd kunnen worden. Ook de corrigerende onderjurken vind je in deze kleuren.

Wacoal onderjurk

Bij Annadiva hebben wij een ruim assortiment met corrigerende onderjurken. Een van de merken met een ruim aanbod aan shapewear, is Wacoal. Een zeer populaire collectie van Wacoal is de Beyond Naked collectie. Deze collectie dankt haar naam aan het feit dat de corrigerende kleding voelt als een tweede huid. De onderjurkjes zijn van goede kwaliteit en sluiten mooi aan op de huid. De perfecte basis onder een strak jurkje!

Slimming levels

Corrigerende onderjurken zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties aan het corrigerend effect dat er wordt geboden. Niet altijd hoeft je lichaam 'ingepakt' te worden om er mooi uit te zien in die favoriete jurk! Hierom kun je kiezen tussen light, medium en super. Draag je een wat lossere jurk en wil je toch dat alles op zijn plek blijft? Kies dan voor een corrigerende jurk met het slimming level light of medium. Deze corrigerende onderjurken geven het lichaam de ondersteuning en het zekere gevoel zonder het lichaam te veel te transformeren. Wil je graag een strakke jurk dragen en dat je lichaam er op en top uitziet? Kies dan voor de sterkste corrigerende onderjurken en ga voor het slimming level super. Deze shapewear is het krachtigst en strijkt alles glad tot een naadloos en gestroomlijnd silhouet.

De voordelen van een corrigerende onderjurk

Een onderjurk is bedoeld om te dragen onder een normaal jurkje. De onderjurk zorgt ervoor dat alles netjes blijft zitten en je een comfortabel materiaal op je huid draagt, waardoor eventueel irritaties worden voorkomen. Let goed op de lengte van de onderjurk. Je wil namelijk niet dat deze onder je 'normale' jurkje uitkomt. Let daarnaast goed op de schouderbandjes, ook deze wil je niet zichtbaar hebben onder je 'normale' jurk. Tenslotte is de kleur van je onderjurk van belang. Zo is het vaak niet mooi een zwart onderjurkje te dragen onder een witte jurk. Match jouw onderjurkje dus goed met jouw normale jurkje voor een optimaal resultaat.

Koop nu jouw corrigerende onderjurk online of kom langs in één van onze winkels. Kijk ook eens bij ons shapewear aanbod met corrigerende slips of bij onze sterk corrigerende body’s en sterk corrigerende onderrokken. Bij Annadiva vind je een ruim aanbod aan corrigerend ondergoed van de populaire merken als Spanx, PrimaDonna, Felina en Wacoal. Shop eenvoudig en snel jouw favoriete shapewear bij Annadiva.