Corrigerende onderjurk

Aantal items: 14

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 14

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Corrigerende Onderjurk

Met een corrigerende onderjurk zorg je er voor dat je lichaam goed tot zijn recht komt in een jurk. De onderjurk zorgt voor een platter effect onder de jurk en hiermee is er geen BH of slip zichtbaar in de jurk. Onderjurken worden veelal gedragen in wit, zwart, rood en beige. Ook de corrigerende onderjurken vind je in deze kleuren. Bij Annadiva bieden we merken aan als Spanx en PrimaDonna. Ook van Wacoal hebben we verschillende onderjurken

Wacoal onderjurk

Bij Annadiva hebben wij een ruim assortiment met corrigerende onderjurken. Een merk met een ruim aanbod is Wacoal. Een zeer populaire collectie van Wacoal is de Beyond naked collectie. Deze collectie dankt haar naam aan het feit dat de corrigerende kleding voelt als een tweede huid. De onderjurkjes zijn van goede kwaliteit en sluiten mooi aan op de huid. De perfecte basis onder een strak jurkje!

De voordelen van een corrigerende onderjurk

Een onderjurk is bedoeld om te dragen onder een normaal jurkje. De onderjurk zorgt ervoor dat alles netjes blijft zitten en je een comfortabel materiaal op je huid draagt, waardoor eventueel irritaties worden voorkomen. Let goed op de lengte van de onderjurk. Je wil namelijk niet dat deze onder je 'normale' jurkje uitkomt. Let daarnaast goed op de schouderbandjes, ook deze wil je niet zichtbaar hebben onder je 'normale' jurk. Tenslotte is de kleur van je onderjurk van belang. Zo is het vaak niet mooi een zwart onderjurkje te dragen onder een witte jurk. Match jouw onderjurkje dus goed met jouw normale jurkje voor een optimaal resultaat.

Koop nu jouw corrigerende onderjurk online of kom langs in één van onze winkels. Kijk ook eens bij ons shapewear aanbod met corrigerende strings of bij onze sterk corrigerende body’s en sterk corrigerende onderrokken. Je vindt bij Annadiva een uitgebreid aanbod corrigerend ondergoed.