• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Retourneren

Is een artikel niet helemaal naar wens? Je kunt het artikel gemakkelijk retourneren! Bij je bestelling ontvang je een retourfomulier. Geef bij het retourformulier aan dat je het artikel wilt retourneren. Wil je een andere kleur of maat? Plaats dan een nieuwe bestelling. Heb je een opmerking over jouw bestelling? Neem dan op info@annadiva.be contact met ons.

Verruiming retourtermijn naar 60 dagen

Retourneren

Je kan je bestelling gratis retourneren bij een Bpost Servicepunt. Plak het meegeleverde DHL retourlabel over het originele verzendlabel op de verzenddoos. Je neemt je pakketje mee naar een Bpost Servicepunt bij jou in de buurt (https://www.bpost.be/site/nl/zoek-bpost-uw-buurt).

Bewaar het ontvangstbewijs met de Track & Trace code dat je krijgt goed. We adviseren je om dit bewijs te bewaren totdat wij de ontvangst van je retourpakket bevestigd hebben per e-mail. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst binnen 5 werkdagen gecrediteerd.

Andere mogelijkheden

Geen Bpost Servicepunt bij jou in de buurt? Je kunt je bestelling ook retourneren met een andere verzender. Je kan het pakket laten frankeren bij een postkantoor bij jou in de buurt. Houd er rekening mee dat je voor retourzendingen met een andere vervoerder het reguliere pakkettarief betaalt.

Retouradres: Annadiva, t.a.v. Afdeling Retour, Australiëlaan 8, 5232 BB 's-Hertogenbosch, Nederland.

Kan ik ook ruilen?

Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel dien je online een nieuwe bestelling te plaatsen of een nieuwe aankoop te doen in de winkel.

Retourvoorwaarden

  • Je dient artikelen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • Artikelen mag je passen, maar niet dragen. Pas een broekje over je eigen broekje heen aan. 
  • Hygieneproducten zoals panty's waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.
  • Voor verzending controleren wij artikelen op kwaliteit. Artikelen die gebruikssporen vertonen zijn voor ons onverkoopbaar en kunnen daarvoor waardevermindering in rekening brengen. Indien je een artikel in enige vorm beschadigd, vies maakt of op wat voor manier ook onverkoopbaar maakt, kunnen we de daardoor ontstane waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag. Het beschadigde of artikel met gebruikssporen etc. wordt naar je teruggestuurd na betaling van €5.95 verzendkosten. 
  • Het artikel retourneer je indien redelijkerwijs mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Let op: Het verwijderen van kaartjes en labels is onnodig voor het passen van de artikelen. Op het moment dat deze verwijderd zijn levert dit een aanzienlijke waardevermindering op die doorberekend kunnen worden aan de klant. De ontstane waardevermindering wordt dan verrekend met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. Tip: verstuur voorgevormde BH's in een doos en niet in een enveloppe. De kans op beschadiging tijdens transport is groter als je het in een enveloppe verstuurt.
  • Voor voedingsBH's hebben wij een verruimd retourbeleid
  • Je kan voor het kenbaar maken van een herroeping ook gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. 
  • Mocht een pakketje kwijtraken of beschadigd raken, dan is de koeriersdienst alleen aansprakelijk te stellen als je als consument zijn poststuk aangetekend of verzekerd hebt verstuurd. Het verzenden van het pakket als standaard zending valt daar buiten. Tot het moment dat het product bij ons is gearriveerd is het jouw verantwoordelijkheid. Als je je retour onvoldoende of ongefrankeerd aan ons terugstuurt, houden we de door PostNL in rekening gebrachte kosten en boete in op het bedrag dat aan je gerestitueerd wordt. PostNL rekent een boete van 14 euro bovenop de portokosten.

Je betaalt géén kosten voor terugzending

Wanneer je artikelen retourneert ontvang je binnen 14 dagen je aankoopbedrag retour. Retourneer je je volledige bestelling, dan storten wij ook de eventuele verzendkosten voor de heenzending terug op je rekening. Terugbetaling geschiedt - indien mogelijk - via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de aankoop is gedaan. Wij mogen wel wachten met terugbetalen totdat wij de producten retour hebben ontvangen.

Retourbeleid VoedingsBH's

Bij Annadiva weten we dat het fijn is om je borstvoedingsBH’s al vóór je bevalling in huis te hebben. We weten echter ook dat het voor de bevalling lastig is om de goede maat uit te kiezen. Je weet immers niet hoeveel je borsten nog gaan zwellen wanneer de stuwing begint. Daarom geven we je de mogelijkheid om je borstvoedingsBH’s ruim op tijd aan te schaffen en pas ná je bevalling terug te sturen, mocht de maat toch niet correct blijken te zijn. Wanneer je een borstvoedingsBH bestelt bij Annadiva mag je deze binnen twee maanden na ontvangst van je bestelling ruilen of retourneren, tot maximaal twee weken na de geboorte van je kindje. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan willen we je wel vragen om (een kopie van) het geboortekaartje mee te sturen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de (laatste) zending of het (laatste) goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons Annadiva, gevestigd te Australiëlaan 8, 5232 BB, 's-Hertogenbosch, via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail naar info@annadiva.be op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen de artikelen te herroepen.

Hoe zit het met de terugbetaling als ik iets heb teruggestuurd?

Uiteraard krijg je je geld terug als je een artikel terugstuurt. Als je een artikel retourneert, betaal je géén kosten voor terugzending. Retourneer je de gehele bestelling, dan ontvang je van Annadiva ook de eventueel betaalde verzendkosten voor de heenzending à €5,95 terug.

Ik heb een product teruggestuurd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Annadiva verwerkt periodiek de retourbetalingen. We maken je geld zo snel mogelijk over. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

De 14 dagen retourtermijn is verstreken. Kan ik toch nog retourneren?

Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat het je niet lukt om het product binnen 14 dagen terug te sturen. Hier hebben we uiteraard begrip voor. Neem even contact met ons op en dan zullen we samen een oplossing zoeken. We behouden ons het recht voor om retourzendingen die, zonder voorgaand bericht, buiten de retourstermijn bij ons binnen komen te weigeren.