• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 8.8 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Retourneren

Is een artikel niet helemaal naar wens? Is de maat net niet goed of wil je toch liever een andere kleur? Geen probleem! Je kunt het artikel gemakkelijk retourneren of ruilen.

Bij je bestelling ontvang je een retourfomulier. Geef bij het retourformulier aan dat je het artikel wilt ruilen of retourneren en geef aan welke andere kleur of maat je wilt. Wil je zeker zijn dat het artikel nog op voorraad is en blijft, check dan niet alleen de site, maar stuur dan ook alvast een mailtje naar retour@annadiva.be. 

Retourneren

Je kunt je bestelling retourneren via BPost of andere verzender. Let op: Je betaalt het reguliere tarief van de gekozen verzender. Retouradres: Annadiva T.a.v. Afdeling Retour Australiëlaan 8 5232 BB 's-Hertogenbosch.

Kan ik ook ruilen?

Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel dien je online een nieuwe bestelling te plaatsen of een nieuwe aankoop te doen in de winkel.

Retourvoorwaarden

•    Artikelen mag je passen, maar niet dragen. Pas een broekje over je eigen broekje heen aan. 
•    Cadeauverpakkingen van Annadiva kunnen niet geretourneerd worden. 
•    Voor verzending controleren wij artikelen op kwaliteit. Indien je een artikel in enige vorm beschadigd, vies maakt of op wat voor manier ook onverkoopbaar maakt, kunnen we de daardoor ontstane waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag. Het beschadigde of artikel met gebruikssporen etc. wordt naar je teruggestuurd na betaling van €3.95 verzendkosten. 
•    Het artikel retourneer je indien redelijkerwijs mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Let op: Het verwijderen van kaartjes en labels is onnodig voor het passen van de artikelen. Op het moment dat deze verwijderd zijn levert dit een aanzienlijke waardevermindering op die doorberekend kunnen worden aan de klant. De ontstane waardevermindering wordt dan verrekend met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.   
•    Je kan voor het kenbaar maken van een herroeping ook gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. 

Je betaalt alleen de kosten voor terugzending
Als je een artikel retourneert, betaal je alleen de kosten voor terugzending. Retourneer je de gehele bestelling, dan ontvang je van Annadiva uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Terugbetaling geschiedt - indien mogelijk - via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de aankoop is gedaan. Wij mogen wel wachten met terugbetalen totdat wij de producten retour hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond de producten te hebben opgestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt. 

Jouw vraag niet gevonden? Lees dan meer over Ruilen & Retourneren in de FAQSchrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Annadiva en ontvang direct €5 korting in je mailbox! Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste collecties van o.a. PrimaDonna en Marie Jo.
Je bent succesvol aangemeld!