Zwangerschapsslip

Aantal items: 4

Van hoog naar laag sorteren
  Zwangerschapsslip 1502
  Anita Maternity Zwangerschapsslip 1502
  € 24,95
  Fleur Slip 1353
  Anita Maternity Fleur Slip 1353
  € 24,95 € 11,95 Sale
  Fleur Slip
  Rosa Faia Fleur Slip
  € 29,95
  Zwangerschapsslip 1502
  Anita Maternity Zwangerschapsslip 1502
  € 24,95

Aantal items: 4

per pagina

Zwangerschapsslips

Zwangerschapsslips zijn speciaal gemaakt voor de groeiende buik. Tijdens de zwangerschap is het erg fijn als het ondergoed niet knelt en mooi onder de positiekleding past. In het assortiment van Annadiva vind je zwangerschapsslips die onder de buik vallen. Ook bieden wij hoge zwangerschapsslips aan, die comfortabel over de buik gedragen kunnen worden.

Waarom een zwangerschapsslip

Wanneer je in het eerste trimester van jouw zwangerschap zit, kun je vaak nog gewoon je reguliere ondergoed dragen. Wanneer je buik echter meer begint te groeien, kan standaard ondergoed gaan knellen onder aan je buik. Dit zorgt voor een oncomfortabel gevoel en kan in sommige gevallen zelfs voor buikpijn zorgen. Een zwangerschapsslip is hiervoor de ideale oplossing. Deze slips hebben namelijk geen elastieke band die in je buik duwt. De zachte stoffen en rekbare stoffen zorgen voor een fijn en comfortabel gevoel. Bij de lagere slips zit de slip vaak onder de buik. Hogere slips kun je vaak geheel over je buik heen trekken, dit ervaren veel vrouwen als prettig.

Bij Annadiva hebben wij verschillende basis zwangerschapsslips in de collectie. Denk hierbij bijvoorbeeld een een zwarte of witte zwangerschapslip van het gespecialiseerde merk in zwangerschapslingerie: Anita Maternity.

Wil je graag nog meer ondersteunend comfort? Neem dan ook even een kijkje bij de babybelts.