Corrigerende panty

Aantal items: 6

Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 6

per pagina

Corrigerende panty

Een corrigerende panty is de perfecte uitkomst wanneer je iets meer huid wilt laten zien, maar tóch een shaping effect wenst. De corrigerende panty’s zien en voelen hetzelfde aan als een normale panty, echter zijn deze panty’s afgewerkt met een shapewear effect. De panty zorgt voor een platter effect op de buik en gladde benen. Een corrigerende panty kan ook meer vorm geven aan je lichaam, denk hierbij aan de push-up panty’s. Door het corrigerend effect wordt de platte buik gerealiseerd en door het push-up effect worden de billen gelift. Hierdoor krijg je een extra vrouwelijk silhouet. Deze panty is daarom perfect om te dragen onder een strakke jurk of rok.

Corrigerende panty’s zijn verkrijgbaar in de basiskleuren; zwart, beige en blauw. Deze panty’s zijn een echte basic die elke vrouw nodig heeft in haar ondergoedlade. Maar een corrigerende panty hoeft zeker niet saai te zijn! Ook corrigerende panty’s worden uitgebracht in leuke prints zoals een polkadot print. Combineer deze panty met een effen rok of jurk, of durf het aan om te mixen en matchen en combineer deze panty met een contrast print.

Corrigerende panty merken

Een van de meest bekende beenmode merken én een specialist in corrigerende beenmode, is Oroblu. Binnen de collectie van Oroblu vind je verschillende shapewear panty’s. Deze zijn verkrijgbaar in de verschillende deniers, 20, 30, 40, 50 en 60. Zo kun je de panty en look kiezen die past bij jouw outfit. Maar niet alleen Oroblu heeft corrigerende panty’s in het assortiment. Neem eens een kijkje bij Spanx of Wolford en vind jouw perfecte corrigerende panty.

Corrigerende panty verzorgen

Een corrigerende panty wordt gemaakt van de materialen nylon en elastaan. Deze 2 materialen worden in elkaar geweven met draad en door de dikte van het draad wordt het verschil in deniers gecreëerd. Door deze delicate materialen en weeftechniek is een panty erg kwetsbaar voor halen en ladders. Om zo lang mogelijk van je corrigerende panty te genieten dien je deze extra goed te verzorgen. Was daarom je panty liever niet in de wasmachine. Andere kleding of lingerie kan blijven haken aan de panty en deze beschadigen. Was je corrigerende panty met de hand in lauw water met een fijn wasmiddel. Laat de panty na het wassen liggend drogen.

Ook met het aantrekken van de panty dien je extra voorzichtig te zijn. Trek een panty niet in één keer aan zoals een broek. Rol tijdens het aantrekken van de panty deze geleidelijk op omhoog zodat de panty gelijkmatig verdeeld wordt over het been. Let bij het aantrekken van de panty op met lange nagels, deze kunnen de panty beschadigen.

Corrigerende legging bij Annadiva

Bij Annadiva vind je een ruim aanbod aan corrigerende panty’s en andere shapewear. Koop nu jouw corrigerende panty online bij Annadiva of kom langs in één van onze winkels. Kijk ook eens ons ruime aanbod aan beenmode zoals panty's, maillots en kousen. Bij Annadiva vind je de mooiste merken als Spanx, PrimaDonna, Felina en Wacoal.