Sporttop

Aantal items: 1

Van hoog naar laag sorteren
    The Game Sporttop
    PrimaDonna Sport The Game Sporttop
    € 60,90

Aantal items: 1

per pagina

Sporttops

Bij het sporten is het belangrijk dat een sporttop comfortabel zit. Zweten is heel normaal tijdens je sportactiviteiten. Daarom is het belangrijk dat je T-shirt goed kan absorberen. Daarnaast komen dames in de sportschool graag goed voor de dag. Bij Annadiva ben jij op de juiste plek, wij hebben een ruim aanbod in trendy sporttops van goede kwaliteit!

Gekleurde sporttops

Bij Annadiva is er voor ieder wat wils. De sporttops zijn verkrijgbaar in leuke en opvallende printjes waarmee jij goed voor de dag kan komen in de sportschool. Maar ga je toch liever voor een basic sporttop in een zwarte, grijze of rode kleur dan kun je ook terecht bij Annadiva.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten sporttops. Ga jij voor een sporttop zonder mouwen? Of draag je liever een sporttop met korte mouwen? Bij Annadiva hebben wij het allemaal! Ga voor de sporttop waar jij jezelf prettig in voelt en straal van zelfvertrouwen. De meeste sporttops die wij bij Annadiva verkopen vallen soepel om het lichaam, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om afknellende tops

Het leuke is dat wij bij Annadiva passende sportleggings en sportBH’s hebben. Hierdoor ben je helemaal matchend in bijvoorbeeld de sportschool of tijdens jouw hardloop rondje op straat. Wat is jouw favoriete sportoutfit voor dit seizoen?

Sporttruien

Liever een warme sporttop met lange mouwen? Bij Annadiva hebben wij ook sporttops met wat langere mouwen. Ideaal voor de wat koudere dragen. Draag een sporttrui tijdens het hardlopen om je lichaam warm te houden of match 'm met die ene toffe sportlegging.

PrimaDonna Sport is een van de best verkopende sportmerken bij Annadiva. Wij snappen helemaal waarom. PrimaDonna brengt namelijk regelmatig nieuwe collecties uit die inspelen op de trends van dat moment. Daarnaast is PrimaDonna al jaren actief op de lingeriemarkt en weten zij als de beste hoe ze een fijne sport BH kunnen ontwikkelen. Extra leuk dat PrimaDonna Sport ook bijpassende sportleggings en sporttops aanbiedt om jouw sportoutfit helemaal af te maken. Wij zijn fan!

Maak jouw sportoutfit compleet

Bij Annadiva vinden wij het belangrijk dat iedereen zich goed in zijn of haar vel voelt. Dit begint natuurlijk bij de basis; de juiste sportlingerie en sportoutfit. Omdat we het bij Annadiva belangrijk vinden dat iedereen een mooie en comfortabele sportoutfit kan dragen, hebben we een ruime keuze in Sport BH’s. Zo kunnen ook vrouwen met wat grotere borsten een fijne sport BH dragen die voldoende steun biedt én er ook nog eens super trendy uit ziet! Uiteraard hebben we passend op deze sport BH’s verschillende sportleggings en sporttops, waardoor jij een complete outfit bij elkaar kunt matchen.

Advies nodig over jouw sportoutfit?

Heb jij vragen of twijfels over de dit van een bepaalde sporttop of weet je niet zeker wat jou BH-maat is om een juiste sport BH aan te schaffen? Raadpleeg dan zeker even onze adviespagina’s. Ook kun je uiteraard altijd bellen met de dames van onze klantenservice. Wij staan klaar om al jouw vragen omtrent sportmode en lingerie te beantwoorden. Daarnaast ben je ook welkom in een van onze winkels, waar onze stylisten jou graag voorzien van de perfecte sportoutfit!