• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

PrimaDonna Twist lingerie

PrimaDonna Twist

Over PrimaDonna

De roots van PrimaDonna gaan terug tot 1865 en is onderdeel van moederbedrijf Van de Velde. PrimaDonna streeft al 150 jaar het zelfde doel na en dat is om perfect passende luxe lingerie te ontwerpen voor vrouwen met een grote boezem en ronde vormen. PrimaDonna is een van de bekendste lingerie merken voor de grote cupmaten, met een ruim aanbod tot en met cup J. Een PrimaDonna BH is comfortabel, van hoge kwaliteit en heeft een klassieke uitstraling. Hierdoor past dit merk zeer goed bij de elegante, stijlvolle vrouw. De BH’s van PrimaDonna zijn er in veel verschillende modellen, allen mooi afgewerkt. Genoeg keuze dus voor vrouwen met een grote cupmaat. In 2021 lanceerde Van de Velde het jongere zusje PrimaDonna Twist. Deze lingeriecollectie legt de nadruk meer op faomcups, trendy design en prints.

BH's van PrimaDonna

Net als bij PrimaDonna kun je bij Twist rekenen op een goede pasvorm en de toepassing van de mooiste en beste materialen. PrimaDonna Twist BH's zijn vaak voorgevormd. Specifiek de PrimaDonna Twist balconette BH is populair bij veel vrouwen. Verder biedt PrimaDonna Twist een mooie collectie met lingerie body's aan. Bekende series uit de PrimaDonna Twist collectie zijn de PrimaDonna I Want You en de A La Folie series. Shop jouw PrimaDonna Twist online bij Annadiva of kom naar een van onze fysieke verkooppunten!

Naast PrimaDonna lingerie bieden wij ook een ruim assortiment PrimaDonna badmode en PrimaDonna sport aan!

De aankoop van een PrimaDonna Twist lingerie set is een goede investering. Wil jij graag weten hoe jij jouw lingerie het langst mooi houdt? Bekijk dan hier onze YouTube video!