Marie Jo L'Aventure Lingerie

Marie Jo L' Aventure lingerie

Naast de prachtige collectie van Marie Jo lingerie heeft het merk ook nog een andere lijn, namelijk Marie Jo L’Aventure. Beiden merken leveren kwalitatief hoogwaardige luxe BH’s. Het verschil tussen de twee merken zit voornamelijk in de uitstraling van de collectie. Marie Jo lingerie heeft een klassiek en romantisch assortiment. Marie Jo L’Aventure Lingerie is meer gericht op trends. Het merk is minder op kant gericht en meer op leuke opvallende printjes. Het prijsniveau van L'Aventure BH's is ook vaak net iets voordeliger.

Maatbereik van Marie Jo

Van oorsprong is Marie Jo een merk voor kleine en reguliere cupmaten. Inmiddels is de maatrange ook uitgebreid naar grotere maten. Het actuele maataanbod dat je van Marie Jo lingerie bij Annadiva kunt vinden is:

BH cup 70A - 75A - 80A - 85A - 90A
BH cup 70B - 75B - 80B - 85B - 90B
BH cup 65C - 70C - 75C - 80C - 85C - 90C
BH cup 65D - 70D - 75D - 80D - 85D - 90D
BH cup 65E - 70E - 75E - 80E - 85E - 90E
BH cup 65F - 70F - 75F - 80F - 85F 
BH cup 65G - 70G - 75G - 80G
BH cup 65H - 70H - 75H - 80H

Alle soorten BH's

In de loop van de jaren is het productaanbod van Marie Jo steeds verder uitgebreid. Zo kun je kiezen uit Balconette BH's, Strapless BH's, Voorgevormde BH's, Beugel BH's, Voedingsbh's, Sport BH’s en Body's. Bovendien kun je kiezen uit een grote collectie broekjes en strings. Marie Jo L’Aventure is daarmee een merk dat kwaliteit biedt voor elke vrouw en voor elke smaak. Het kleurenpallet bevat basiskleuren zoals zwart, wit, rood en huidskleur. Daarnaast is er altijd een aanbod met trendy printjes en Marie Jo L’Aventure brengt geregeld nieuwe seizoenkleuren uit voor bekende series.

Populaire Marie Jo L’Aventure Series

Marie Jo L’Aventure heeft net als Marie Jo een aantal iconische series op de markt gebracht. Meest bekend is de Marie Jo L’Aventure Tom. Deze serie is een echte bestseller van Marie Jo L’Aventure en wordt ieder jaar in nieuwe trendy kleuren uitgebracht. Dé belangrijkste kenmerken van deze collectie zijn de sexy en vrouwelijke schouderbandjes, die zijn gemaakt om gezien te worden. De Tom van Marie Jo L’Aventure is een echte topper die de komende jaren nog niet van de markt zal verdwijnen.

Marie Jo L’Aventure bij Annadiva

Wil je een Marie Jo L' Aventure BH kopen? Dan ben je bij Annadiva aan het juiste adres. Annadiva heeft een ruim aanbod aan Marie Jo L’Aventure Lingerie. Wil je liever persoonlijk advies en direct je BH passen? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies. Voor een BH met korting, kijk eens op onze outletpagina. Shop jouw nieuwe favoriete BH met hoge kortingen.