We love: Wolford Panty's

Oktober 30, 2017

W A U W. Wolford, het nieuwe merk dat aan ons assortiment is toegevoegd is simpelweg prachtig!

Over Wolford

Het merk Wolford staat al jaren bekend als leider in de markt van luxe kousen en panty's. Het Duitse merk is in 1950 opgericht en heeft sindsdien het assortiment uitgebreid met meerdere luxe producten zoals lingerie, beachwear, vrouwenkleding en zélfs mannenkleding!  Wolford is een merk dat zich open stelt voor creatieve maar vooral innovatie ideeën. Waarde toevoegen aan de producten en voor de consument is erg belangrijk voor hen. Bij de panty's laat Wolford zien dat je zeer unieke producten kunt maken door breitechnieken te combineren met de hedendaagse technologie. Ook is de visuele presentatie van het merk onderscheidend in de markt, naast het feit dat de producten zijdezacht aanvoelen, zien ze er ook nog eens prachtig uit.

Het assortiment van Wolford

De focus van Wolford ligt op het vrouwelijke silhouet, die de tijdloze elegantie en luxe vertegenwoordigt. Door de vakmanschap, kwaliteit en de huidige trends blijft Wolford zich ontwikkelen om zo de hele wereld te inspireren. Ook een zeer belangrijk punt, de producten van Wolford zijn ook nog eens erg duurzaam. Dit wil zeggen dat je er lang plezier van hebt!

Het assortiment van Wolford bestaat voornamelijk uit fijne panty's in verschillende kleuren en diktes. De panty's gaan van 8 denier tot maar liefst 70 denier. Voor elke temperatuur en gelegenheid is er dus wel een passende panty te vinden! Daarnaast heb je de keuze uit zwarte basis panty's, maar ook panty's in een nude en blauwe kleur behoren tot het uitgebreide assortiment.

Waar? Bij Annadiva!

De prachtige items van Wolford zijn bij Annadiva te shoppen. Neem snel een kijkje en shop jouw favoriet! Wel een kleine waarschuwing: wanneer je eenmaal een panty van Wolford hebt gedragen, wil je niet meer anders!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de collectie van Wolford op onze site!