VoedingsBH's bij Annadiva

Januari 27, 2024

Bij Annadiva hebben wij niet alleen een groot aanbod aan reguliere BH’s, maar we hebben ook een ruim aanbod in voedingsBH’s. Deze kunnen natuurlijk niet ontbreken wanneer je graag borstvoeding wilt geven. In deze blog geven praten we je helemaal bij over deze BH’s.

Zoals we net al hebben benoemd is een voedingsBH ideaal bij het geven van borstvoeding. De cup van je voedingsBH kan je gemakkelijk met een hand losmaken. Zo wordt het geven van borstvoeding niet alleen een stuk makkelijker maar ook nog eens veel comfortabeler. Dit comfort komt voornamelijk door het gebruik van zachte materialen. Zo voorkomt een voedingsBH eventuele irritatie. Daarnaast rekt een voedingsBH mee en past de cup zich aan de vorm van jouw borst aan.

Een voedingsBH is vaak ruimer verstelbaar in omvang dan een normale BH. Zo geeft deze BH optimale ondersteuning voor jouw borsten. Om zeker te weten dat je de juiste maat aanschaft raden wij jou aan om je voedingsBH pas aan het einde van je zwangerschap te kopen. Tijdens de zwangerschap kan je cupmaat/omvang maat namelijk nog groter worden. Het zou zonde zijn als jouw BH na je bevalling te klein is toch? Mocht je toch een verkeerde maat aanschaffen, bij Annadiva hebben wij een verruimd retourbeleid omtrent voedingsBH's. Zo kun je rustig aan het einde van jouw zwangerschap een voedingsBH kopen. Veranderen je borsten veel na de bevalling, dan kun je deze zorgeloos retourneren voor een andere maat.

Bij Annadiva hebben we zowel voedingsBH’s met en zonder beugels. Zo kan jij zelf kiezen wat jij fijn vindt. Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van Anita Maternity, een speciale lijn van Anita Cara die ontwikkelend is voor vrouwen na de zwangerschap. Ook met een grote cupmaat kan je gemakkelijk slagen bij Annadiva!

Tijdens de zwangerschap kan het ook fijn zijn om een voedingsBH te dragen. Dit door de comfortabele stof waarvan deze BH's gemaakt zijn. Een normale beugel BH kan namelijk soms heel oncomfortabel zitten omdat de beugel de buik kan irriteren. Een oplossing hiervoor kan het dragen van een beugelloze BH of een sport BH zijn.

Hopelijk ben je een stuk wijzer geworden over het aanschaffen en het nut van een voedingsBH. Bekijk eens ons volledige aanbod op de site. Ga jij voor een leuke voedingsBH met kant of liever een mooie basic BH?

Mocht je twijfelen over je maat of nog andere vragen hebben? Kom dan vooral eens lang in een van onze winkels waar onze lingeriestylistes je graag op weg helpen!