• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,- en gratis retourneren
  • 9 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Annadiva test Spanx

woensdag 18 december 2013

Sinds kort hebben we de Annadiva collectie uitgebreid met de shapewear van Spanx. Dit topmerk is echt het neusje van de zalm wat shapewear betreft, en we zijn dan ook erg enthousiast het nu te kunnen aanbieden. Vandaag kregen we een training waarin ons alles werd uitgelegd over de verschillende Spanx producten, zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen bij het uitzoeken van de meest geschikte shapewear.

 

Zo leerden we dat er shapewear bestaat voor vrouwen met een appel-figuur (corrigeert voornamelijk de buik en taille) en vrouwen met een peer-figuur (corrigeert voornamelijk de billen en benen). En omdat twee-derde van de Nederlandse vrouwen een appel-figuur heeft, is het ook niet vreemd dat de corrigerende top het best verkopende product van Spanx in Nederland is.

 

En zo’n trainingssessie sluit je natuurlijk af met…zelf passen! We kozen voor de Slimplicity bodysuit. Zie hieronder het resultaat. Onze conclusie? Het werkt echt! Je moet niet verwachten dat je er slanker van wordt, maar je krijgt er zeker een gladder silhouet van, waardoor je kleding een stuk mooier zit. En dat is precies waar shapewear voor gemaakt wordt. Bovendien zit de shapewear van Spanx ook nog eens heel comfortabel. Het geeft je een lekker “ingepakt” gevoel, zonder te knellen.

 

Wij zijn om! Jij ook?

 

   

 

Voor advies over shapewear kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Telefonisch via 073-8512017 of door een email te sturen naar info@annadiva.nl.