Sexy lingerie voor in het voorjaar

Februari 19, 2024

Niets is beter dan zelfverzekerd door de dag komen. Doordat je lingerie draagt waar jij je goed in voelt, straal je! In deze blog zetten wij de mooiste sexy lingerie voor je op een rijtje.

Aubade

In de lingerie van Aubade voel jij je direct sexy. Het prachtige kant en de verfijnde broderie maken de lingerie een plaatje om naar te kijken. Het merk heeft vaak laag uitgesneden cups, wat voor een verleidelijke look zorgt. Een aanwinst voor jouw lingeriecollectie is de Ethnic Vibes collectie. De BH is omhuld met stijlvol kant en heeft een gouden kleur. Door de lichte tule geeft het een tattoo-effect op de huid. Super sexy!

Een andere aanrader is de Magnetic Spell collectie. De prachtige kleur Platinum is echt onweerstaanbaar. De doorschijnende stof met laag uitgesneden cups creërt een sexy effect. Ook is de Rythm of Desire collectie onmisbaar. Deze collectie is prachtig uitgevoerd in pretty in black. De exotische print geeft een elegante uitstraling en een mooie decolleté.

Marie Jo

Marie Jo is een divers merk waar je de bestsellers Avero en Tom van kent. Naast deze prachtige BH’s hebben ze ook sexy lingerie. Een prachtig zwart statement is Jhana. Deze BH heeft Franse broderie en mooie patronen. Ook heeft deze BH gouden ringetjes verwerkt in de BH, wat voor een speels effect zorgt. Combineer jij deze met een mooie slip?

Daarnaast mag de Marie Jo Jadei ook niet missen. Het prachtige kant geeft een verleidelijk effect en loopt door langs de bandjes. Zonde is om niet te showen!

Freya

Ook Freya mag niet ontbreken in het rijtje van sexy lingerie. De Loveland collectie bestaat onder andere uit een prachtige zwarte kanten BH die luxe borduursels op de cups heeft. Dit geeft een luxueuze uitstraling en geeft jou een goed gevoel over jezelf. Ook de Offbeat collectie geeft jou dat sexy gevoel. Het semi-transparante kant geeft een verleidelijke uitstraling, maar biedt jou ook voldoende ondersteuning gedurende de dag! Best of both worlds!

Als jij je sexy wil voelen én van felle kleuren houdt, dan is de collectie Tailored echt iets voor jou! De felroze kleur laat jou opvallen. Door de semi-transparante cups voel jij je super verleidelijk in de lingerie van Freya.

Ga jij voor een sexy zwarte BH of een opvallende statement BH? Bekijk ons volledige aanbod op de website of kom langs in een van onze winkels!