SECOND DROP Annadiva Swim 2024

December 29, 2023

Na alle enthousiaste reacties over de FIRST drop van de nieuwe Annadiva Swim collectie presenteren wij jullie vol trots het tweede deel van de collectie. Van deze 2nd drop ga je meteen stralen. Elegante stijlen met een knipoog naar retro. We are obsessed! In deze blog lees je alles over deze nieuwe collecties.

De collectie bestaat naast badpakken en bikini's ook uit prachtige strandkleding en accessoires om jouw strandlook helemaal compleet te maken.

Sparkling Jungle – Seagreen

Ben jij op zoek naar iets meer glamour? Straal dan in deze elegante shimmer look! Zie jij jezelf ook al helemaal ontspannen aan het zwembad liggen met een drankje in je hand!? Shop de Sparkling Jungle collectie nu exclusief bij Annadiva!

Checky – Black & White

Voel je casual chique in deze retro ruitjesprint. Tijdloze en klassieke badmode voor een stylische duik in het zwembad. combineer jouw favoriete bikini of badpak met de leuke bijpassende Checky accessoires zoals een haarband of shortje!

Lizzard – Black

De Sparkling Jungle collectie is een fijne basic die we voor jullie hebben aangevuld. Trendy effen zwarte badmode met een hoogwaardige structuurstof.

Confidence – Black

Deze comfy corrigerende collectie creëert een zorgeloos gevoel. Flatterend voor elk lichaamstype, ga vol zelfvertrouwen naar het strand! Elegante swimwear in tijdloos zwart: een match made in heaven. Naast mooie swimwear bevat deze Confidence collectie ook 2 prachtige strandblouses. Ideaal voor over jouw favoriete bikini of badpak.

Sparkling Black

Shine away in de Sparkling Black jumpsuit en strandjurk. Prachtig te combineren bij elke bikini of badpak. Zie er glamourous uit voor een drankje aan de strandbar of hapje aan de boulevard.

Wat is jouw favoriete look? Shop nu alle items online bij Annadiva. Benieuwd naar meer? Abonneer je op onze nieuwsbrief en houd onze socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de THIRD DROP!