PrimaDonna Swim collectie 2024

Maart 31, 2024

PrimaDonna Swim is de favoriet van vele vrouwen. Ieder jaar komen zij weer met de mooiste printjes en kleuren waarmee ze inspelen op de nieuwste trends. Benieuwd naar de badmodecollectie van PrimaDonna Swim 2024? Lees dan snel deze blog!

Printjes

PrimaDonna Swim staat bekend om haar printjes. Dit kan variëren van een bloemetjesprint tot een streepjesprint. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met mooie felle kleuren die je laten verlangen naar de warme zomermaanden. Een absolute favoriet is de Najac collectie. De bloemenprint met roze ondergrond zorgt voor een waanzinnige dynamiek waardoor jij opvalt. In het algehele design komen strikdetails terug. Prachtig!

Een andere must have is de Celaya collectie. Deze print geeft een Italiaanse sfeer die je laat verlangen naar jouw vakantie. Ook is er een mooie subtiele glitterstof door verwerkt. Dit is de definitie van een statementprint! Ook mag de Latakia collectie niet ontbreken. Deze diepblauwe kleur laat jou opvallen. De jungle print laat de kleuren nog mooier uitkomen!

Kleuren

Ben je op zoek naar kleur in jouw bikini? Dan is de Maringa collectie voor jou gemaakt! Met de felgroene kleur maak jij indruk. Daarnaast heeft deze collectie een mooie ribstof. Ook zijn er gouden ringen door de gehele collectie verwerkt voor een mooie twist!

Hou je van een diepgroene kleur, maar met een glitter? Dan is de Aracruz collectie helemaal iets voor jou! Zo zijn de tops en broekjes versierd met touwtjes. De kleur van de kleuren is de Navalato collectie. De oranje kleur komt hier sterk naar voren. Als je goed kijkt zie in de verschillende blokjes een dierenprint. Super sexy!

Neutraal

Heb jij de voorkeur voor een tijdloos en neutraal ontwerp? Ook deze zijn meegenomen in de PrimaDonna Swim collectie van 2024. De Damietta collectie is diepzwart en als een leuke touch zijn er gouden ringen in verwerkt. Dit zorgt voor een chique uitstraling. Ook de Barrani collectie mag niet vergeten worden. Hierin zijn donkerbruine ringen verwerkt in de bandjes van de bikinitops en badpakken. Ook zitten er in de tops en broekjes plooien wat voor een speels effect zorgt.

Daarnaast is de Nayarit collectie een aanwinst voor je badmodecollectie. Dit mooie streepjespatroon heeft een rustige en neutrale look wat nooit uit de mode gaat. Ook deze bikinitops en badpakken zijn afgewerkt met ringen op de bandjes. Wil je wel een neutrale kleur, maar toch met een licht kleurtintje? Dan is de Sahara collectie de match! De tops en broekjes zijn mooi versierd met touwtjes en ringen wat voor een speels effect zorgt.

Ben je benieuwd naar de PrimaDonna Swim collectie van 2024? Neem dan snel een kijkje tussen de prachtige collecties in onze webshop of in een van onze winkels.