Nieuw merk: Lise Charmel

Juni 24, 2023

Fans van luxe lingerie opgelet! Wij gaan ons assortiment uitbreiden met een prachtig nieuw merk, namelijk Lise Charmel! In deze blog stellen we je graag voor aan het merk.

Lise Charmel

Lise Charmel is een luxe lingeriemerk en staat bekend om hoogwaardige en sensuele lingerie. Lise Charmel maakt gebruik van unieke details en broderie, heeft de perfecte pasvorm én optimaal draagcomfort. De collecties van Lise Charmel geven elke vrouw een onweerstaanbaar gevoel.

Bij Lise Charmel wordt er veel gebruik gemaakt van lichtdoorschijnende materialen. Doordat de huid licht doorschemert creëert de lingerie van Lie Charmel een sexy en verleidelijke look. Lise Charmel hanteert een maatboog van cup A t/m G en omvangmaten 65 t/m 105. Daardoor is er voor elke vrouw een luxe BH van Lise Charmel te vinden.

Collecties

Lise Charmel heeft een ruime lingeriecollectie met veel keuze tussen verschillende BH modellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een balconette BH, beugel BH of push-up BH. Voor vrouwen die houden van een prachtig decolleté is de plunge BH een ideale optie. Wil je wel de steun die je borsten nodig hebben maar toch een sexy, chique look? Dan is de bralette exact wat je zoekt. Een bralette is een middenweg tussen een BH en een topje. Door het lange onderstuk van een bralette, heeft de BH veel weg van een topje. De bralette kan gedragen worden als BH onder je kleding maar ook als top op een festival. Wanneer draag jij jouw bralette?

Ben jij nu al fan van Lise Charmel? Bekijk ons assortiment nu online!