• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,- en gratis retourneren
  • 9 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Nieuw bij Annadiva: Shock Absorber Sport BH's!

vrijdag 21 augustus 2015
Met het einde van de zomervakantie in zicht, is het voor veel mensen weer tijd om aan het sporten te gaan. De vakantiekilootjes mogen er weer af! Hierbij is een goede sport BH van groot belang. Wist je dat een goede sport BH zo'n 75-80 procent van de schokken absorbeert, en een gewone BH slechts 35-40 procent? Een goede sport BH is dus onmisbaar!

Omdat we bij Annadiva het belang van het dragen van een sport BH erkennen, zijn we druk bezig met het uitbreiden van onze collectie sport BH's. Naast de sport BH's van Freya, Panache en Anita hebben we daarom een nieuw merk aan onze collectie toegevoegd: Shock Absorber.

Shock Absorber is een bekende naam bij velen. Het is namelijk het best verkopende sport BH merk ter wereld. Dit merk mocht dus absoluut niet ontbreken uit de Annadiva collectie!

De sport BH's van Shock Absorber staan er om bekend dat ze uitstekende ondersteuning bieden, zonder in te leveren op comfort. De sport BH's van Shock Absorber vallen dan ook regelmatig in de prijzen.

De eerste Shock Absorbers zijn inmiddels verkijgbaar bij Annadiva. In de komende weken zal de collectie verder uitgebreid worden.

Bekijk hier de volledige Shock Absorber collectie.


Shock Absorber Active Multi Sport BH  Shock Absorber Active Shaped Support Sport BH  Shock Absorber Active Multi Sport BH