• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Nieuw badmode merk: Sunflair

woensdag 27 februari 2019

De aanloop naar de zomer is begonnen, vakanties worden gepland en hierbij moet natuurlijk de mooiste badmode geshopt worden. Om er zo goed mogelijk bij te lopen hebben wij van Annadiva niet stil gezeten en zijn we druk op zoek geweest naar de mooiste collecties. Sunflair maakt dit jaar zijn intreden bij Annadiva, voor nóg meer aanbod!

SUNFLAIR X ANNADIVA

Sunflair is ontstaan in Duitsland en wordt ondertussen in meerdere landen, zowel binnen als buiten Europa, verkocht. De collectie van het modemerk staat vooral bekend om hun sexy, kleurrijke en stijlvolle modellen. Van vrolijke badpakken en bikini’s tot aan elegante tankini’s. Sunflair maakt mooie badmode voor de vrouw die topkwaliteit wil. Het vakantiegevoel kan beginnen zodra je een badpak of bikini aantrekt van dit modemerk!

Annadiva biedt voor het eerst Sunflair aan, daarom is de keuze gemaakt om vooral badpakken maar ook bikini’s van dit merk te selecteren en aan het assortiment toe te voegen. Zo hopen wij voor iedere vrouw badmode te kunnen aanbieden waar zij naar op zoek is!

COLOUR UP YOUR LIFE

Sunflair biedt naast de bekende badpakken ook bikini’s aan. Zij hebben de collectie Colour Up Your Life ontworpen. Deze collectie bestaat uit meerdere bikinitops en broekjes die met elkaar gecombineerd kunnen worden zodat je een uniek combinatie badmode krijgt.

Een leuk feitje van de Colour Up Your Life collectie is de manier waarop dit product tot stand is gekomen. Het basismateriaal wat voor deze collectie gebruikt wordt is gemaakt door het gebruik van gerecyclede producten. Voorbeelden hiervan zijn achtergebleven visnetten en plastic dat uit de oceanen en zeeën gehaald wordt. Ook de verpakking van deze artikelen zijn ontworpen door bewust bezig te zijn met het milieu, en de producten worden dan ook geleverd in mooie maar ook milieuvriendelijke verpakkingen.

STRANDKLEDING

Om je outfit compleet te maken heeft Sunflair ook strandkleding in hun assortiment zitten. Diverse strandjurkjes en rokken zijn verkrijgbaar bij Annadiva, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken wanneer je een dagje naar het strand gaat of iets wilt gaan drinken bij de bar wanneer je op vakantie bent!

Ben jij nou benieuwd naar welk Sunflair artikel bij jou past? Shop online of loop binnen bij een van onze winkels!