Najaarscollectie 2023 van Marie Jo

Oktober 11, 2023

Ook de najaarscollectie van Marie Jo is inmiddels volledig binnen! De nieuwe lingeriecollectie bestaat uit veel soorten varianten, zo zit er voor iedereen iets bij. Van basics tot felle kleuren en leuke printjes. In deze blog zetten wij onze favoriete uit de collectie voor je op een rijtje.

Felle kleuren

Kleurrijke lingerie ontbreekt zeker niet in de collectie van Marie Jo. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Avero collectie, die al jaren favoriet is? Dit najaar is de Avero verkrijgbaar in 2 nieuwe kleuren namelijk Electric pink, een prachtige felroze kleur, en de kleur Wine.

Ook de nieuwe Adelade collectie is een echte eyecatcher. Door de combinatie van een felroze kleur en een prachtige paarse broderie heeft de collectie een unieke look. Naast verschillende soorten BH’s en slips bevat de collectie ook een prachtig torselet. Hiermee maak je echt een fashion statement. Superleuk om te combineren op bijvoorbeeld een spijkerbroek!

Basics

Naast de felle kleuren en printjes zijn er ook genoeg basics te vinden in deze najaarscollectie. Een echte topper van Marie Jo die ook dit najaar niet kon ontbreken is de Tom collectie. Deze is uitgevoerd in maar liefst 2 nieuwe kleuren. De salted caramel collectie heeft een speciale touch gekregen, namelijk een leuke streepjes print met een glimmende touch. Ga je liever voor een basic kleur? Ga dan voor de Empire Green.

Prachtige broderie

Met de prachtige collecties vol met broderie creëer je een sexy look! Zo is de Jane collectie weer terug in 2 nieuwe kleuren; Jungle Kiss en Velvet Blue. Beide versiert met een luxe broderie patroon. Dit maakt de collectie zowel romantisch als verleidelijk. Prachtig!

Wil je nou echt een verleidelijke look? Dan is de Junoo collectie perfect. Door het mooie kant wat op de gehele collectie te vinden is de collectie super sexy. Daarnaast is de look af te maken met een mooi accessoire. Deze is afgewerkt met een stijlvolle gouden sluiting die er perfect bij past. Prachtige verfijnde lingerie met een gewaagde touch!

Bloemen

Een trend die veel terug te zien is bij verschillende merken is de bloemen print. Dit fleurt de najaarscollectie helemaal op. Ook bij Marie Jo komt deze vrolijke print terug. Een opvallende collectie met bloemen is de Georgia. De paarse kleur gecombineerd met felle bloemen zorgt voor een frisse en unieke uitstraling. Perfect als je eens uit je comfort zone wilt gaan!

Toch liever wat veiliger? De Etoile collectie is uitgevoerd in de kleur Sapphire Blue. De transparante cups zijn versierd met een bladmotief. Een prachtige comeback uit de eighties!

Waar ga jij voor dit najaar? Een Felle kleur of liever een basic? Shop nu de nieuwe najaarscollectie van Marie Jo en ontdek wat de collectie nog meer te bieden heeft!