Marie Jo voorjaarscollectie 2024!

Maart 05, 2024

Alle nieuwe collecties stromen weer binnen. Waaronder de prachtige, nieuwe collectie van Marie Jo. Dit jaar zien we meer zomerse kleuren, charmante broderie en elegante zwarte lingerie. Het is een collectie die jou laat stralen! In deze blog zetten wij wat pareltjes op een rijtje voor je.

Zomerse kleuren

Lingerie in een mooie zomerse kleur is echt een leuke en levendige toevoeging aan jouw lingerielade. Vrolijke kleuren, zoals roze of groen brengen meteen een zomerse sfeer met zich mee! Bijvoorbeeld de nieuwe Tom collectie in de kleur Happy Pink. De kleur Happy Pink is een pittige rozetint met speelse oranje accenten op de bandjes. Het is een comfortabele basic met een speelse twist. Een andere prachtige collectie van Marie Jo is de Suto collectie in de kleur Fruit Punch. Deze collectie heeft een edgy maar vrouwelijke look. In combinatie met het speelse kant en de sportieve bandjes is deze collectie een must have. Fruit Punch is een felle roze kleur die ideaal is om al in de zomersferen te komen.

Wil jij lingerie in een echte statement kleur? Neem dan een kijkje naar de Melipha collectie in de kleur Vivid Green. Deze prachtige groene kleur staat mooi op elke huid. Het verfijnde kant is zacht en comfortabel en geeft een sexy look! Ben je toch meer fan van een wat lichtere kleur? Dan is de Avero collectie in de kleur Miami Mint perfect voor jou! Deze collectie heeft een trendy ruitjesprint met een glanzende afwerking. De combinatie van elegante bloemenmandjes en gladde cups maakt deze collectie onmisbaar in jouw lingerielade!

De Jadei collectie van Marie Jo in de kleur Open Air is ook echt een eyecatcher! Deze prachtige zachtblauwe kleur maakt jouw look helemaal af! De Jadei collectie heeft een combinatie van een bloemenmotief en een strak lijnenspel. Dit maakt deze collectie romantisch, maar ook heel modern. Start je dag zelfverzekerd met Jadei lingerie onder je outfit.

Stijlvol ruitjesprint

Op zoek naar een vrij sportieve, maar stijlvol lingerie setje? Dan is de nieuwe Jereme collectie van Marie Jo perfect! De zachte en transparante materialen geeft deze collectie een vrouwelijk touch. De collectie is verkrijgbaar in de kleur White en Sapphire Blue. Deze collectie is een perfecte optie onder elke outfit. Door de lichte, ademende materialen kan het zowel in de zomer als winter gedragen worden. Deze collectie bestaat niet alleen uit mooie lingerie, maar is ook uitgebreid met een leuke top!

Psst! Nog een kleine tip: de populaire spacercup van Marie Jo is nu ook verkrijgbaar in Jereme !

Romantische bloemenbroderie

Dit jaar heeft Marie Jo haar Jane collectie uitgebreid met nog één pareltje. Namelijk lingerie in de kleur Boudoir Cream. De kleur voor dit seizoen is een vertaling van de trendy kleurovergangen die te zien waren op de catwalk. De Jane collectie heeft glinsterende accenten en elegante details. De collectie is afgewerkt met een verfijnde, romantische bloemenbroderie. Deze crèmekleurige lingerie set is verleidelijk, functioneel en draagbaar in ieder seizoen. De Jane collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dus mix en match er op los!

Zwarte lingerie collectie

De nieuwe Jhana collectie van Marie jo heeft een perfecte balans tussen uitdagend en stijlvol. De collectie heeft een speelse mix van broderie en mesh. Super sexy! Deze collectie bevat prachtige BH’s en slips, maar voor een vloeiend geheel en een elegant silhouet kan je ook gaan voor de Jhana Body. Deze zwarte body is gemaakt van lichtdoorschijnende materialen en laat de huid doorschemeren. De Jhana collectie in het zwart kan zowel in de winter als in de zomer gedragen worden. Al een tijdje op zoek naar iets uitdagenders, maar toch stijlvolle lingerie? Dan is deze collectie precies wat voor jou!

Waar kies jij voor dit jaar? Een BH in een prachtige zomerse kleur of toch elegant zwart? Bekijk snel de nieuwe collectie van Marie Jo en ga zelfverzekerd het voorjaar in!