Marie Jo Swim 2023

Juni 13, 2023

Het wordt eindelijk beter weer, en dat is maar goed ook! Bij Annadiva zijn we al helemaal klaar voor de zomer. Ben jij ook klaar voor de zomerse dagen? Zo niet, dan helpen wij je graag om in de stemming te komen. De nieuwste collecties van Marie Jo Swim spelen in op de huidige trends en zorgen voor een zelfverzekerd gevoel op het strand!

Trendy roze

Marie Jo Swim speelt graag in op de meest recente trends, dit jaar zijn dat de kleuren roze en blauw. Als roze jouw favoriete kleur is, dan ben je bij Marie Jo Swim zeker aan het juiste adres. Bekijk de Maiao collectie zeker eens als je houdt van een felroze kleurtje, de collectie brengt een explosie aan kleur! Deze collectie is voorzien van een gestructureerde stof met een visgraat motief en is afgewerkt met prachtige gouden details.

Bekijk ook de La Gomera collectie eens, waarbij roze is gebruikt als ondergrond kleur. Deze collectie is voorzien van een prachtige print in paars en lichtroze en wordt afgewerkt met speelse roze rouches.

Marie Jo Swim heeft dit jaar ook de Tenedos collectie waarin roze terug te vinden is. De Tenedos collectie heeft een flatterend streepdesign van prachtige trendkleuren. Door de glanzende structuur in de stof krijgt deze collectie een luxe uitstraling. Welke roze collectie heeft jouw voorkeur?

Trendy blauw

Zoals eerder benoemd is niet alleen roze, maar ook blauw dit jaar een trendy kleur. Marie Jo Swim heeft een aantal collecties met blauwe accenten en blauwe prints. Om te beginnen is er dit jaar de San Domino collectie. Deze collectie is er een met een glanzende slangenprint op een donkerblauwe achtergrond. De collectie is versierd met dunne touwtjes met zilveren accenten. Met de San Domino collectie sta jij in het middelpunt van de belangstelling!

De Sitges collectie is er dit jaar in een combinatie van wit, lichtblauw en donkerblauw. De collectie is voorzien van speelse schuine strepen en een prachtige sparkle in de lichtblauwe strepen. In deze collectie loop jij stijlvol over het strand!

Hou je meer van donkerblauwe badmode? Dan is de Saturna collectie iets voor jou! Deze collectie straalt op en top klasse uit. De stijlvolle combinatie van marineblauw en brons, worden geaccentueerd met gouden details.

Bekijk ook zeker eens de Lundey collectie. Deze collectie is net als de San Domino collectie voorzien van een slangenprint. Deze collectie blaast de klassieke slangenprint een nieuw leven in met de prachtige kleurencombinatie van limegroen en blauw. De items uit deze collectie zijn extra leuk door de afneembare touwtjes.

Krijg jij geen genoeg van de dierenprints? Dan heeft Marie Jo Swim de Minorca collectie in petto! De Minorca collectie heeft een tijdloze dierenprint met blauwe tinten die een frisse look creëren. Door de mix van verschillende dierenprints heeft deze collectie een speelse look. Weet jij al welke blauwe collectie jouw favoriet is?

Gaat je voorkeur uit naar de roze collecties of draag je liever blauwe badmode? Met de badmode collectie van 2023 van Marie Jo Swim weet je zeker dat je er trendy uitziet!