De wereld van bikinibroekjes

April 24, 2021

Tegenwoordig zijn er onwijs veel bikinibroekjes. Hoge bikinibroekjes, lage bikinibroekjes, strikbroekjes, vouwbroekjes, plooibroekjes en classic bikinibroekjes. In deze blog nemen wij jullie mee in de wereld van bikinibroekjes, zodat het kiezen van een passend bikinibroekje een eitje wordt!

Hoog bikinibroekje

We hebben er al eerder een blog overgeschreven, maar je kunt echt niet meer om het hoge bikinibroekje heen. De high waisted bikini neemt elke zomer weer in populariteit toe. Ook deze zomer brengen weer veel merken mooie hoge broekjes uit. Maar waarom is het hoge bikinibroekje nou zo populair? Dat heeft alles te maken met de fit. Het broekje heeft een hoge taille. Deze hoge taille accentueert je rondingen en kan een eventueel buikje perfect verbergen. Bovendien kan je het hoge bikinibroekje combineren met elke bikinitop. Wij zijn fan!

Laag bikinibroekje

Het lage bikinibroekje staat bekend om haar lage fitting op de heupen. Dit broekje is vooral ideaal bij vrouwen met lange benen en een kort bovenlijf. Door het lage broekje lijkt je bovenlijf namelijk langer.

Strikbroekje

Het strikbroekje dankt haar naam aan de schattige strikjes aan de zijkanten. Deze strikjes zijn soms te verstellen. Hierdoor kun je het broekje naar jouw wens aanpassen. Soms zijn deze strikjes slechts versieringen. Controleer altijd even de productinformatie als je er zeker van wil zijn dat je de strikjes verstelbaar zijn. Het strikbroekje is vaak een wat kleiner broekje en maakt jouw strandoutfit superschattig.

Vouwbroekje

Het vouwbroekje is een andere favoriet. Het vouwbroekje heeft een gevouwen stofje. Dit geeft het broekje een speels detail en bovendien kun je hierdoor zelf bepalen hoe hoog of hoe laag je het broekje op je taille wil dragen. Multifunctioneel dus. Door het vouwdetail onderscheid dit bikinibroekje zich van de andere bikinibroekjes. Praktisch en super modieus.

Plooibroekje

Het plooibroekje is ook ideaal voor de wat vollere vrouwen. Zoals de naam al zegt heeft dit broekje een plooi bovenaan de band. Deze plooi zorgt voor een speels en flatterend effect. Het plooitje trekt namelijk de aandacht, waardoor een eventueel buikje minder opvalt. Dit effect is het grootst wanneer je het plooibroekje combineert met een gaaf printje. Door een printje ligt de nadruk namelijk ook minder op een eventueel buikje.

Classic bikinibroekje

Ten slotte heb je natuurlijk nog het classic bikinibroekje. Hiermee wordt een basis bikinibroekje bedoeld, zonder lage of hoge uitsnijdingen. Dit broekje valt normaal en bedekt je billen vaak gedeeltelijk. Met het classic bikinibroekje zit je altijd veilig.

Het allerbelangrijste is natuurlijk dat jij jezelf fijn voelt in een bikinibroekje. Welk figuur je ook hebt, als jij je zelfverzekerd voelt in een bikinibroekje, dan straal je dit ook uit. Dus bestel lekker waar jij je goed in voelt! Shine on!