De fijnste XXL strandlakens

Juni 07, 2021

Heb jij onze nieuwe strandlakens inmiddels al gespot? De strandlakens zijn heerlijk zacht, van goede kwaliteit en lekker groot! Perfect om mee te nemen als je een dagje naar het strand of naar een zwembad gaat.

De zon laat zich steeds vaker zien en bijna iedereen is inmiddels al de mooiste badmode aan het inslaan. Naast badmode hebben wij ook zomerse accessoires die je perfect kunt combineren met jouw bikini, badpak of tankini. Heb je de accessoires van Annadiva Swim al gezien? Van vrolijke haarbanden tot pareo’s, kaftans en schattige zomerjurkjes. Extra leuk: je kunt deze accessoires perfect combineren met jouw Annadiva Swim badpak of bikini. Zo ben je helemaal ready voor een dagje strand of vakantie.

De mooiste strandlakens

Wij hebben deze zomer naast de strandaccessoires ook drie prachtige strandlakens uitgebracht. Deze strandlakens zijn gemaakt van de fijnste stoffen. Daarnaast is het laken super breed en van dik materiaal, waardoor je er heerlijk op kunt liggen als je een dagje naar het strand gaat. Het perfecte laken om op te zonnen deze zomer.

Het strandlaken is verkrijgbaar in drie kleuren. Allereerst heb je de keuze uit het de kleur Coral. Dit is een prachtige roze kleur die perfect matcht bij de Solid en Sari collectie van Annadiva Swim. Bovendien heb je de keuze uit de kleur Olive. Dit is een mooie olijfgroene kleur die je eigenlijk met elke bikini wel kunt combineren. Al is het natuurlijk extra mooi als je de Snake bikini matcht met deze olijfgroene handdoek. Ten slotte hebben wij een strandhanddoek in de kleur Yellow. Dit is een vrolijke gele handdoek die een perfecte match is met de Lemonade bikini van Annadiva Swim.

Shop ons aanbod strandaccessoires en je hebt gegarandeerd een trendy stranddag!