Bruidslingerie

Maart 12, 2024

Op de mooiste dag van je leven wil jij je zelfverzekerd voelen. Dit geldt voor je bruidsjurk, maar ook voor je lingerie. Door een passend lingeriesetje te dragen, voel jij je op je mooist. Voor iedere bruidsjurk is andere lingerie passend. Welke jouw perfecte match is, lees je hier!

Body

Vind je het fijn om iets meer te bedekken? Dan is een body de perfecte optie! Zo kan een body juist corrigerend werken en is het echt een onderdeel van je outfit. Ook ziet niemand dat je corrigerend ondergoed aan hebt. Ideaal! Je kan voor een body kiezen met kant of juist basic. De keuze is aan jou! Meestal hebben body’s een ingebouwde BH wat voor een fijne ondersteuning zorgt. Als je rug-of buikklachten hebt, kan het ervoor zorgen dat deze verminderd worden. Sexy en comfortabel!

De Springdale collectie van PrimaDonna heeft een mooie body. Deze heeft verleidelijke transparante cups met broderie. Super sexy! Ook mag de Jhana collectie van Marie Jo niet vergeten worden. Deze heeft een luxueuze tule met een transparante mesh. Prachtig!

Balconette BH

Voor een mooi laag uitgesneden bruidsjurk is een balconette BH de perfecte match! Bij dit model worden de borsten een beetje omhooggeduwd, wat jou een verleidelijk gevoel geeft. Ook zijn de bandjes verder naar buiten geplaatst. Ideaal als je de bandjes wil verbergen onder jouw bruidsjurk. Deze BH is perfect voor iedere cupmaat!

De Ginger collectie van Empreinte heeft over de hele BH prachtige bloemenbroderie met een transparante stof. De ultieme romantische BH. Ook de Lovessence collecte van Aubade is versierd met bloemen. De cups bedekken niet de hele borsten. Super verleidelijk! Dit geeft jou een zelfverzekerd gevoel onder jouw bruidsjurk.

Strapless BH

Een strapless BH is een must-have als je een bruidsjurk zonder bandjes draagt. Meestal heeft een strapless BH afneembare bandjes, wat ervoor zorgt dat je hem daarna ook nog met bandjes kan dragen. Een ander voordeel is dat de meeste strapless BH’s glad zijn, waardoor je ze niet ziet onder je bruidsjurk. Ideaal!

Zo is de Tom collectie Tom Marie Jo een goede optie. Deze is helemaal glad waardoor hij onzichtbaar is onder jouw bruidsjurk! Ook met de bandjes is deze BH een plaatje.

Push-up BH

Wil jij je borsten onder de trouwjurk mooier laten uitkomen? Dan is de push-up BH een aanrader! Door de push up pads worden je borsten omhooggeduwd en komen ze mooi uit. Bij een laag uitgesneden bruidsjurk voel jij je zelfvertrouwen hierdoor omhooggaan! De meeste push-up BH’s zijn er in cup A t/m E. Voor de grotere maten raden wij de plunge BH aan. Ook dit model laat jouw decolleté goed tot zijn recht komen.

De Lace Perfection collectie van Wacoal is een prachtige push-up BH van volledig kant. Deze geeft jou dat verleidelijke gevoel! De klassieker Avero van Marie Jo heeft bloemetjes langs de BH-rand en bandjes lopen. Eigenlijk zonde om niet te showen! Ook mag de Rosessence collectie Aubade niet vergeten worden. Dit is een plunge BH met sexy kant die ook nog eens lekker zit!

Ben je benieuwd naar onze bruidscollectie? Neem dan snel een kijkje!