Badmodecollectie Freya & Fantasie 2024

April 19, 2024

De lente is inmiddels begonnen wat betekent dat de warme dagen dichterbij zijn dan ooit! De nieuwe badmodecollectie van Freya Badmode & Fantasie Badmode laat je hierna verlangen. Felle kleuren, bloemenprints en bladerenprints, ze komen allemaal voorbij. Benieuwd hoe de collecties eruit zien? Lees dan snel deze blog!

Prints

Iets dat nooit gaat vervelen, prints! Het blijft een terugkerende trend die niet meer weg te denken is uit de badmodecollecties. Freya Badmode en Fantasie Badmode laten deze ook weer terugkomen. De Jewel Cove collectie van Freya Badmode heeft een felblauw met wit gestreepte print. Deze collectie doet je denken aan een frisse zomerduik door de heldere kleuren. Door de verticale strepen lijk je ook slanker!

De Koh Lipe collectie van Fantasie Badmode mag ook niet vergeten worden. Deze zwart-wit print maakt deze collectie een tijdloos item voor jouw eigen badmodecollectie. De geografische vormen in combinatie met de gouden details zorgen voor een chique look.

Dierenprints zijn al lange tijd een favoriet van veel vrouwen. De collectie Hope Bay van Fantasie Badmode heeft een diepblauwe kleur met een subtiele zwarte touch. Hierdoor komt de blauwe kleur nog meer tot zijn recht. Ook zijn er touwtjes toegevoegd wat voor een speels effect zorgt. Op zoek naar een paarse bikini? De Santiago Nights collectie van Freya Badmode is dan helemaal iets voor jou! De panterprint is subtiel gebruikt door de kleuren zwart en oranje te gebruiken.

Bladerenprints

Een populaire print is de bladerenprint. Zo ook de Langkawi collectie van Fantasie Badmode. Door de lichte ondergrond geeft dit een verfrissende look. Ook is de kleur roze erin verwerkt. Deze zorgt ervoor dat je opvalt en dat het niet oogt als een saaie print. Ben je meer op zoek naar donkere kleuren? De Saint Lucia collectie van Fantasie Badmode heeft een diepgroene kleur met een zwarte ondergrond. Dit zorgt voor een stoer effect met een sexy touch!

Bladerenprint met kleuren? Dat is de Aloha Coast collectie van Freya Badmode. De combinatie van oranje, blauwe en roze kleuren zorgen dat jij opvalt in je bikini! Door de grotere bladeren is de combinatie met de kleuren nog mooier.

Bloemenprints

Bloemenprints is een favoriet van veel vrouwen. De Playa Del Carmen collectie van Fantasie Badmode heeft een heldere roze hoofdkleur, waardoor dit een zachter effect geeft. In de combinatie met de verschillende kleuren is deze collectie een plaatje om naar te kijken en trek jij de aandacht.

Ben je meer op zoek naar een minder opvallende kleur? De Kamala Bay van Freya Badmode is dat! De zwarte ondertoon geeft een neutrale uitstraling, maar maakt hem vrolijk door de fleurige kleurtjes! Op zoek naar een collectie die zomer uitstraalt? Dat doet de Palm Paradise collectie van Freya Badmode. De heldere witte kleur met de felle kleuren die hier gebruikt worden, trekken meteen de aandacht. Het bikinibroekje heeft als touch strikjes. Prachtig!

Effen

Ben je niet zo’n fan van al die drukke prints? Geen probleem! Ook dat hebben de collecties van Freya Badmode en Fantasie Badmode! De Nomad Nights collectie van Freya Badmode komt in twee kleuren, namelijk zwart en een heldere blauwe kleur. Ondanks dat het misschien alleen een effen kleur lijkt te zijn, is er een mooie gehaakte stof in verwerkt met een ruitjes design. Een echte aanwinst voor jouw badmodecollectie!

Op zoek naar een pop of colour? De Beach Waves collectie van Fantasie Badmode is een knaloranje kleur die jou een zelfverzekerd gevoel geeft. Ook zijn er plooien verwerkt in de gestructureerde stof. Dit zorgt voor een speels effect! Ook mag de Ottawa collectie van Fantasie Badmode niet ontbreken. De geplooide details in deze collectie zorgen dat de kleur nog meer versterkt wordt. De gouden details in collectie maken het helemaal af!

Heb jij al een favoriete collectie? Neem snel een kijkje voor ons volledige aanbod op Annadiva!