Special edition: Annadiva Swim Stripe Lurex

Maart 01, 2024

SPECIAL EDITION! Annadiva Swim brengt een special edition collectie uit genaamd Stripe Lurex! De collectie heeft een strepenpatroon van zachte aardetinten. Deze laat je gelijk verlangen naar de zomer. Je kan kiezen uit verschillende tops en broekjes die je kan mixen en matchen. Welke dit zijn, lees je hieronder!

Bikinitops

Bij de Stripe Lurex collectie heb je keuze uit twee verschillende bikinitops. Namelijk de bralette en de twist bikinitop. De keuze is aan jou!

De bralette bikinitop is een rechter model met een beugel die jou voldoende ondersteuning biedt en goed blijft zitten. Door het mooie printje met de zachte tonen, voel jij je op je best!

De twist bikinitop heeft een leuk kruising tussen de cups in. Hierdoor krijg je een lager decolleté. Ondanks dat je de beugel niet ziet, is die er wel. Deze biedt jou goede ondersteuning voor jouw vakanties. Ook kan je deze top kruisen met de bandjes. Prachtig!

Bikinibroekjes

De tops kan je met verschillende bikinibroekjes combineren. Zo ook het riobroekje! Als je naar een simpel bikinibroekje op zoek bent zonder strikjes, dan is het riobroekje de match voor jou! Deze is lager uitgesneden en geeft je lichaam een mooi silhouet.

Hou je wel van strikjes, dan zal het je niet verassen dat het strikbroekje de beste keuze voor jou is! Door de strikjes kun de gewenste hoogte bepalen, dit zorgt voor een speelser effect en zal jouw look compleet maken!

Vind je het fijner als een broekje wat hoger valt? Kies dan voor het hoge bikinibroekje! Deze geeft jou meer zelfvertrouwen en laat jou met een goed gevoel het strand op lopen.

Als laatste kan jij ervoor kiezen om een shortje over je bikinibroekje aan te doen. In deze trendy short zit geen binnenbroekje verwerkt, draag deze dus over je bikinibroekje. Met het strikje kun je de taille naar wens strikken, zodat de short ook echt goed aansluit.

Maak je bikini af met de mooie haarband! Ga stijlvol de zomer in met de collectie van Annadiva Swim!

Met deze trendy accessoires hoef je niet bang te zijn dat deze nat worden, ze zijn namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt als de rest van de badmodecollectie.

Benieuwd naar de collectie? Neem dan snel een kijkje op onze website!