Annadiva lanceert haar eigen lingeriemerk!

Februari 24, 2022

Met trots presenteren wij ons eigen lingeriemerk: Annadiva Lingerie! Een basis collectie die is ontstaan vanuit de liefde voor comfortabele, zachte BH’s en slips voor elke gelegenheid en alledag.

Het ontstaan van Annadiva Lingerie

Met het eigen merk: Annadiva Lingerie, hoopt eigenaresse Mariëlle nog meer vrouwen te helpen bij het vinden van de perfecte BH. Zelf heeft zij zich namelijk lang genoeg onzeker gevoeld over haar ‘grote’ cupmaat. Vroeger was er in Nederland weinig aanbod in sexy en mooie lingerie die ook nog eens genoeg steun biedt voor vrouwen met een grotere cupmaat. Middels deze eigen collectie wordt het aanbod van fijne BH’s voor vrouwen met een grotere cup uitgebreid. Vrouwen die zich fijn voelen en trots zijn op hun eigen lichaam, dat gunt Mariëlle iedere vrouw.

Basiscollectie lingerie

Bij Annadiva vinden wij het belangrijk dat jij je comfortabel voelt in je lingerie. Dit is namelijk de basis die je elke keer weer aantrekt en waarmee je jouw dag start. Hieruit komt dan ook onze missie: iedere vrouw verdient het om de juiste BH te dragen, ongeacht welke maat je hebt. In lingerie moet je je zelfverzekerd en mooi voelen, hierbij helpen wij jou graag. Met deze basiscollectie hebben wij extra aandacht gegeven aan de materialen. De materialen zijn heerlijk zacht, semiglanzend en ze hebben de juiste elasticiteit. De juiste steun en het ultieme draagcomfort staan dan ook hoog in het vaandel.

De Première collectie

De eerste collectie van Annadiva Lingerie heet Première. Deze naam is de letterlijke omschrijving van ‘de eerste uitvoering’. De eerste Annadiva collectie, maar zeker niet zonder ervaring. Met de wensen en behoeften van klanten en de expertise van onze lingeriespecialisten is een prachtige collectie neergezet.

Première is er in drie verschillende kleuren, namelijk: Jet Black, Jester Red en Pale Dogwood. Roze, rode en zwarte lingerie kun je het hele jaar door dragen én kun je super mooi combineren met de Annadiva Nachtmode collectie. Gun jezelf een perfect passende BH die je elke dag kan dragen.

Uitgebreid assortiment

De eerste Annadiva Lingerie collectie bestaat uit veel verschillende modellen BH’s en slips, waardoor jij zelf jouw perfecte setje kunt matchen. Draag jij bijvoorbeeld graag een hartvorm BH? Dan kun je bij zeker slagen bij Annadiva. Daarnaast bevat de Annadiva Lingerie collectie een balconette BH, beugel BH en een longline BH. Dus of je nou de voorkeur geeft aan een voorgevormde BH of liever een niet voorgevormde BH draagt, een BH met beugel fijn vindt of een BH zonder beugel helemaal jouw ding is; in de Première collectie van Annadiva Lingerie zit het allemaal!

Naast verschillende BH’s bevat de Annadiva Lingerie collectie ook verschillende broekjes. Voor vrouwen die liever wat meer van hun lichaam (en dan voornamelijk) buik willen bedekken is de tailleslip ideaal. Een string is er voor vrouwen die juist graag wat meer van hun lichaam (en dan voornamelijk de billen) willen laten zien. De rioslip zit tussen beide modellen in.

Wat is jouw favoriete setje van Annadiva Lingerie?

Annadiva Lingerie - voor vrouwen, door vrouwen!