• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Cadeaubon

Ben jij op zoek naar een speciaal cadeau? Dan is een cadeaubon van Annadiva het perfecte geschenk! Origineel om te geven en leuk om te krijgen. Met deze cadeaubon kan jouw geliefde of vriendin zelf iets moois uit zoeken. Een prachtig lingeriesetje, trendy bikini of sexy nachtmode!? Wij hebben een uitgebreid aanbod, zodat er altijd wel iets tussen zit wat voldoet aan jouw wensen.

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

Een Annadiva cadeaubon is zowel verkrijgbaar in een van onze winkels (in Nijmegen, Den Bosch en Amsterdam) als op de webshop. De cadeaubonnen kunnen in de winkel en online ingeleverd worden. Bij een online bestelling dien je de code van de cadeaubon in te voeren tijdens het bestelproces, zodat de korting in het winkelmandje verrekend wordt.

Hoelang is een cadeaubon geldig?

De Annadiva cadeaubon heeft geen vervaldatum, zodat jij op je gemak iets moois kan uitzoeken uit ons uitgebreide aanbod.

Winkelkrediet/Cadeaubon van Salon de Lingerie

Per 1 februari 2020 neemt Annadiva de gerenommeerde lingeriezaak Salon de Lingerie in Amsterdam over. Als je nog saldo hebt op je deposito, dan kan je deze t/m 28 januari 2020 besteden of terug ontvangen. Als je nog een cadeaubon hebt liggen, dan kan je deze t/m 31 juli 2020 verzilveren bij Annadiva.