Alle Lingerie van Marlies Dekkers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Marlies Dekkers collectie

Marlies Dekkers Lingerie is natuurlijk bekend van de Rotterdamse ontwerpster Marlies Dekkers. Zij begon begin jaren negentig een eigen lingeriemerk en werd beroemd met haar BH's met boven de cup de extra bandjes. En na al die jaren weet Marlies Dekkers nog steeds te verrassen met haar designs. De lingerieontwerpen zijn vaak gedurfd, sexy en hebben een feministische inslag. Marlies Dekkers blijft weg van het romantische. Kant zul je niet snel in haar ontwerpen aantreffen. Marlies Dekkers kiest eerder voor niet alledaagse materialen zoals leer.

Marlies Dekkers Verkooppunten

Marlies Dekkers timmert flink aan de weg. Niet alleen in Nederland en België maar ze weet een internationaal publiek aan zich te binden waaronder diverse beroemdheden. Naast verkoop via retailers, verkoopt Marlies Dekkers haar BH's, slips en strings ook via eigen verkooppunten. Marlies Dekkers stores vind je in Nederland en België in Antwerpen, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Maasmechelen, Maastricht en Utrecht. Daarnaast wordt Marlies Dekkers in de Bijenkorf verkocht en uiteraard ook bij Annadiva zowel online als in de winkels in Den Bosch en Nijmegen.  

Cup A, B, C, D, E, F en G

Het maatbereik van Marlies Dekkers start bij cup A en loopt door naar Cup B, C, D tot grotere cupmaten E, F en cup G. Omvangsmaten lopen uiteen van 65 tot en met 85. Voor de kleinere borsten- hoewel ook zelfs wel doorlopend tot cup 70E, 75E, 70F en 75F - biedt Marlies Dekkers een grote keuze in push up BH's aan. Ook balconette BH's tref je veel in het aanbod van Marlies Dekkers aan. Verder zijn er natuurlijk bij de BH's passende slips en strings. Vaak zijn die eenvoudig van ontwerp waarmee de BH volledig tot zijn recht komt. Daarnaast zijn er 'spannendere' modellen slips en strings zoals de serie 'Strings'. Naast de wat gewaagdere series heeft Marlies Dekkers ook twee series dat wat meer ingetogen zijn en elk seizoen terugkeren: Space Odyssey en Dame de Paris. Ook body's behoren tot het aanbod van Marlies Dekkers. Bekijk ook eens ons totale overzicht van BH's .

Marlies Dekkers Sale

Een Marlies Dekkers BH is een investering. Daarvoor krijg je wel een BH terug met een perfecte pasvorm en een bijzonder ontwerp. Veel vrouwen kijken - gelet op de prijs - ook graag naar het aanbod van de Marlies Dekkers in de uitverkoop of solden. Voor actuele aanbiedingen, kun je ook terecht in de Marlies Dekkers sale van Annadiva. Daar vind je volop Marlies Dekkers outlet artikelen.